søndag den 26. januar 2014

Alfabet tag (O-U).

Næstsidste del af alfabet-tagget, der går ud på at finde bøger i ens egen bogsamling, hvor titlen begynder med bogstaver fra O til U.

(O) Rita Williams-Garcia - One crazy Summer. Børnebog, den foregår i 1960erne og handler om tre søskende, der bliver sendt til Oakland af deres far, for at besøge deres mor.

Hun forlod dem da de var helt små. Moderen er nu indblandet i the Black Panthers, der er en ulovlig organisation, der kæmper for sortes rettigheder. Jeg har ikke før læst noget der omhandler det emne, så den var rigtig god.

(P) Lisa See - Pæon pavillonen. En del af min kinesiske bogsamling. Jeg har fire bøger af forfatteren stående på hylden. Pæon Pavillonen og Pigerne fra Shanghai, som jeg ikke har fået læst endnu. Samt På Guldbjerget og Sneblomst og den hemmelige vifte, som jeg har læst. Begge bøger var rigtig gode og velskrevne.

(Q) Jussi Adler-Olsen - Afdeling Q-serien. Ja. Jeg har ikke kunnet finde en bog med Q som begyndelses bogstav i titlen. Så jeg måtte være lidt kreativ. Det er en serie af rigtig gode krimier, der ikke er til at slippe fra første til sidste side. Vi følger Carl og Assad i deres opklaringsarbejde med base dybt nede i kælderen under politigården.

(R) Hjalte Tin og Nina Rasmussen - Rejsen til landet der ikke findes. Bogen er en rejsebeskrivelse. Jeg synes altid det er spændende, at læse om de mere usædvanlige rejseoplevelser.

Denne fortæller om de to eventyrers rejse til Kurdistan. Jeg har også læst Himalaya i sigte og Alene i Iran af Nina Rasmussen og har nydt at læse alle tre bøger.

(S) Jan Christophersen - Snedage. Bogen er specielt købt på grund af dens titel, bestemt til at blive læst en koldt og snefuld vinterdag under et tæppe. I følge beskrivelsen er bogens temaer, at høre til og alligevel føle sig fremmed.


(T) Janet Evanovich - Takedown Twenty. Den nyeste bog i serien om dusørjægeren Stephanie Plum, den udkom i slutningen af november sidste år.

Sjov og sexet krimi , men jeg synes ikke denne var lige så god, som de tidligere, der var lidt for meget, som jeg syntes jeg havde læst før.


(U) Hanne Marie Svendsen - Unn fra Stjernestene. Bogen er købt, mens jeg stadig arbejdede i boghandel, jeg har ikke fået læst den endnu og kommer nok heller ikke til det foreløbig, men måske når jeg bliver lidt ældre. Bøger har heldigvis ikke nogen udløbsdato.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar