fredag den 31. januar 2014

#fredagsbog d. 31. januar 2014.

Bøgerne jeg vil læse i denne weekend, er stort set de samme som sidste fredag, på nær bogen af Michael Chabon, som jeg lige måtte lægge til side, fordi den bare ikke fanger mig lige nu.

Bøgerne denne fredag er:


Ray Bradbury - The Illustrated Man. Jeg er kommet over halvejs i denne samling af små science fiction historier. Jeg synes, det er spændende, at læse hvilke forestiller man gjorde sig i 50erne om jorden og universet i fremtiden. Jeg har læst et par historier hver aften siden sidste fredag og bliver nok færdig med den i løbet af weekenden.

Ray Bradbury - Fahrenheit 45, die Graphic Novel. Den bog, der ved en fejl, er blevet sendt til mig i tysk udgave i stedet for engelsk. Hold da op! Det er længe siden jeg har læst tysk. Det går kun langsomt frem. Jeg startede med, at skimme hele bogen, for lige som at få en ide om, hvad den handlede om og nu er jeg så i gang med den egentlige gennem læsning. Jeg bruger rigtig meget energi på, at forstå sproget. Jeg skal læse noget af teksten flere gange for at få fat på det hele og ikke gå glip af noget. Godt det er en tegneserie og ikke en hel bog, den var jeg aldrig kommet igennem på tysk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar