fredag den 17. januar 2014

#Fredagsbog d. 17. januar 2014.

Denne weekend bliver der nok ikke så meget tid til at læse, min ældste datter har fødselsdag og fredag aften står den på pigefødselsdag for veninderne. Lørdag skal hele familien på tur til Aalborg, for at købe hendes gave og søndag har jeg Læseklubs møde om formiddagen og om eftermiddagen holder vi familie fødselsdag. Jeg må se om jeg ikke kan klemme lidt læsning ind alligevel.

Bøgerne for denne weekend er:

Aldous Huxley - Fagre nye verden. Huxley fik ideen til bogen i 1908, da Ford begyndte at masseproducere biler. Bogen handler om en verden, hvor mennesker også masseproduceres på samlebånd. Verdens styrets motto er: Fællesskab, ensartethed og Uforanderlighed. Jeg er kommet 50 sider ind i den og man skal lige vende sig til skrivestilen, der godt kan være lidt forvirrende, da man tit følger flere samtaler på samme tid. Men den tegner til at være god. Den behandler en meget interessant problematik, som også er relevant nu over hundrede år efter.

Erling Jepsen - Den sønderjyske farm. Læseklubbens valg til denne måned. Jeg er i gang med anden gennemlæsning og har sat post-its ved de ting jeg synes er diskussionsværdige. Hele bogen er snart en stor post-it. Jeg mangler kun et par kapitler for at blive færdig, dem skulle jeg gerne nå i aften. Første gang jeg læste den, gav jeg den 4 stjerner på Goodreads, denne gang har jeg givet den 5 stjerner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar