lørdag den 1. februar 2014

Læseliste til februar 2014.

Min læselyst har været faldende i januar måned og jeg har besluttet, at februar skal være en let-læse måned. Så månedens tema bliver Valentine Days Read.

Jane Austen - Pride and Prejudice. Helt oplagt Valentine Days Read er alle tiders største klassiske kærlighedsroman. Det er længe siden jeg sidst har læst den og jeg har ikke så mange andre kærlighedsromaner på hylderne.

Stephanie Perkins - Anna and the French Kiss og Lola and the Boy Next Door. Genlæsning. Små søde let læselige ungdomsbøger. Perfekte til februar.

Miranda Kenneally - Catching Jordan, Stealing Parker, Things I can´t Forget og Racing Savannah. Alle er selvstændige dele af en serie om unge fra Hundred Oaks High. Jeg kan virkelig godt lide den måde, man i hver bog stadig har kontakt med de tidligere hovedpersoner. Også genlæsninger.

Katie McGarry - Pushing the Limit, Dare you to og Crash in to you. Jeg har læst den første og synes
den var rigtig god og glæder mig til at læse de sidste to.

Handler & Kelman - Why we broke up. Ved ikke andet end, at det er en ung pige, der gennem breve forklarer sin kæreste, hvorfor hun slår op med ham. Måske lidt i den anden grøft i forhold til Valentines Day, men det er jo også en del af kærlighed. Bogen er illustreret.

Talia Vance - Spies and Prejudice. En ny fortolkning af Jane Austens Stolthed og fordom. Jeg har læst den og synes ikke den var så god, men en genlæsning kan ikke skade.

Bøgerne her er hurtige og letlæselige og jeg læser nok en i løbet af en til to dage. Hvis jeg har lyst til flere ungdomsbøger, kan jeg altid læse følgende bøger:

Veronica Roth - Divergent, Insurgent og Allegiant. Jeg har læst de første to og trænger til at få
afsluttet trilogien, selv om jeg godt ved, hvad den slutter med og at det ikke er den store motivator.

Cassandra Clare - The Mortel Instruments-serien og  The Infernal Devices trilogien. Den sidste bog i The Mortel Instruments serien udkommer i maj. Der har været så meget hype omkring serien og trilogien, som nu også er filmatiseret og jeg er lidt nysgerrig efter, at finde ud af  hvad det hele handler om.

Kerstin Gier - Ruby Red, Sapphire Blue og Emerald Green. Trilogi om en ung pige, der kan rejse i
tiden.

Jeg er meget dårlig til at holde de To-be-read listerne jeg laver. Det fungerer bedre for mig, at læse lige hvad jeg har lyst til. At læse skal være en fornøjelse og ikke en pligt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar