tirsdag den 25. marts 2014

Lydbøger i marts.


I marts er jeg igen kommet i gang med at lytte til lydbøger, mens jeg går og arbejder. Når det er meget ensformigt arbejde, kan det snildt lade sig gøre, men lige så snart jeg bare skal bruge tænkeren lidt, så laver jeg enten fejl i arbejdet eller glemmer at høre efter. Rent teknisk kan det også nogle gange være en udfordring, da teknikken ikke altid vil som jeg vil. Jeg kan for eksempel ikke forstå, at man ikke kan flytte lydbøger downloadet fra biblioteket over på Itunes. Jeg har prøvet flere gange men forgæves, jeg kan bare ikke få det til at fungere.

Bøgerne jeg har lyttet til i denne måned er:

Karin Slaughter - Fallen. Den tredje bog, der forener serierne om henholdsvis Sara Linton og Will Trent. Jeg synes de første jeg lyttede til var meget ubehagelige, den ene handlede om tilfangetagende torturerede kvinder og den anden om misbrugte børn. Emner jeg ikke har det så godt med. Fallen faldt mere i min smag, den var helt anderledes, den handlede om kidnapning og banderelateret kriminalitet. Den var stadig voldsom, men mere på mit niveau.


Ellen DeGeneres - Seriously...I´m Kidding. Kan du lide Ellen DeGeneres humor, er denne lydbog helt sikkert noget for dig, jeg kom flere gange undervejs til at grine højt. Bogen handler egentlig ikke rigtig om noget, det er små anekdoter, observationer og kommentarer til samfundet. (primært stilet mod amerikanere). Hovedbudskabet er, at man kan blive hvad man vil, hvis man har fornuften med sig og tænker sig om. Det der giver det sidste til lydbogen, er at det er Ellen DeGeneres selv, der læser bogen op. Hun er jo kendt for sin stand-up komedie og det er lige det man får i ørene.


Joakim Zander - Svømmeren. Pt. lytter jeg til Svømmeren af den svenske forfatter Joakim Zander, bogen er meget omtalt i medierne i øjeblikket. Jeg er ca. 12 % inde og jeg må sige det tegner rigtig godt. Handlingen foregår blandt andet i Bruxelles, Uppsala og Damaskus. Bogen kan hentes gratis som lydbog på Gyldendals hjemmeside indtil d. 30. marts. Forfatteren er at finde på Krimi-messen, der finder sted første weekend i april i Horsens.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar