lørdag den 26. april 2014

Bogkøb i april. Tredje del.


De sidste lydbøger jeg har lyttet til, har jeg været meget begejstret for. Svømmeren af Joakim Zander, The Martian af Andy Weir, The Fault in Our Stars af John Green og i øjeblikket lytter jeg til BBCs radiospil i 6 dele af H. G. Wells War of the World. Jeg har fundet ud af, at med en bog i ørene, bliver trivielle opgaver som rengøring, oprydning og tøjvask en ren fornøjelse.

Så da jeg var i Metropol i Hjørring i denne uge og så at Arnold Busck havde lydbøger fra udsalget sat ned med 50% af udsalgsprisen, så måtte jeg lige ind og se om de havde noget godt. Jeg tror jeg var lidt for sent på den, men jeg fandt da:

Haruki Murakami - Kafka på stranden. Anmeldelser af bogen beskriver den, som et eventyr af H.C. Andersen, et magisk hurlumhejhus og en mærkelig historie med finurlige figure. Med den beskrivelse er jeg spændt på, om jeg kan følge med, når det er en lydbog. Tit med mærkelige historier og hvis der er mange personer, med udenlandske navne, er det skønnest, at have teksten, så man kan bladre frem og tilbage, når man er i vildrede.

J. R. R. Tolkien - De to tårne og Kongen vender tilbage. Der mangler godt nok den første bog, men jeg kender allerede bøgerne godt, så det gør ikke så meget, forhåbentlig falder jeg over den en anden god gang.

Donna Tartt - Stillidsen. Bogen var desværre ikke med i de nedsatte bøger. Men der har været så meget omtale af Donna Tartts bog, så jeg kunne bare ikke lade være med at købe den. Forfatteren har åbenbart arbejdet på den i 7 år, så den har været længe ventet. Nu er jeg spændt på om den er så fantastisk som alle siger, eller om det kun er forfatterens navn der får folk til at købe den.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar