fredag den 9. maj 2014

#fredagsbog d. 9.maj 2014.

I går aftes blev jeg færdig med Mahtob Mahmoodys bog Forfulgt og før den læste jeg moderen Betty Mahmoodys Ikke uden min datter. Det var to meget følelsesladede bøger, så jeg føler jeg trænger til lidt luft. Derfor har jeg valgt to meget korte og overskuelige bøger til denne weekend. Begge bøger er på under 200 sider, så dem regner jeg med at få læst inden weekenden er slut

P.W. Steele & M. B . Scoma - The Family story of Bonnie and Clyde. USA's nok mest kendte og berygtede forbryderpar er vel nok Bonnie og Clyde. I denne lille korte bog fortæller Maria Barrow Scoma, der er Clydes yngste lillesøster, om bagrunden og familien som parret Bonnie & Clyde kommer fra. Jeg elsker at læse om historisk interessante personligheder og deres liv.

J.M.G. Le Clézio -  Afrikaneren. Barndomserindringer fra forfatterens liv i Nigeria. I 1948 rejser han til Afrika med sin mor og bror, for at møde sin far, der arbejder som tropelæge i landet. Bogen fortæller om hans møde med det nye spændende og eksotiske land og ikke mindst med faderen, der er som et totalt fremmed for ham. Faderen er meget brutal og følelseskold og bogen handler om forfatterens higen efter faderens accept og kærlighed, hvilket kommer til at præge resten af hans liv. Bogen er fra udsalget i år og den lyder også rigtig spændende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar