tirsdag den 27. maj 2014

Læseliste juni 2014.

Juni måneds læseliste har jeg valgt skal være helt uden noget egentlig tema, så jeg har mulighed for, at læse lige det jeg har lyst til. Jeg synes, jeg kan mærke, at jeg trænger til en lille pause med temaerne. Der er dog alligevel et par bøger jeg har planlagt at læse.

Efter succesen i maj med "månedens tykke bog", som var Stillidsen, har jeg valgt, at den tykke bog denne måned skal være Joël Dickers Sandheden om Harry Quebert-sagen. Bogen er på små 700 sider og lyder rigtig spændende.

Det eneste andet jeg har på læselisten til juni er Cassandra Clares The Mortal Instrument- serien, der består af bøgerne City of Bones, City of Angels, City of Glass, City of Fallen Angels, City of Lost Souls og den sidste City of Heavenly Fire, som udkommer her i slutningen af maj. Jeg læste forfatterens Infernal Devices trilogi i starten af året og var langt fra imponeret. Så jeg er noget spændt på, hvad jeg synes om denne serie. Jeg har hørt, at det oprindeligt bare skulle have været en trilogi, så de første tre bøger er rigtig gode, men at de sidste tre skulle være knapt så gode Money Makers, skrevet for at presse lidt ekstra penge ud af succesen.

Jeg har opsagt min konto ved Netgalley.com, da jeg synes det var alt for besværligt, når jeg nu ikke havde nogen e-læser, men skulle læse e-bøgerne på min søns Ipad. Tit har han den med i skole eller også bruger en af hans søskende den. Jeg følte mig hele tiden stresset over, bare det at få tiltusket mig lidt læse tid og jeg havde hele tiden dårlig samvittighed over for de forlag, hvis bøger jeg havde fået lov til at læse gratis og så ikke fik dem læst alligevel.

I øjeblikket er jeg ved at lytte til J. R.R. Tolkiens De to tårne og Kongen vender tilbage, så der er lytte materiale til lang tid. Jeg har været lidt uheldig med de sidste par lydbøger, jeg har købt på Itunes. Det var Abby Glines - The Vincent Boys og Alice Claytons - The redhead reaveled, som jeg troede var chick-lit a la Sophie Kinsella, men som viste sig, at være erotiske romaner og det gider jeg bare ikke lytte til, der er ingen handling eller mening med bøgerne, udover sexy-times selvfølgelig. Har man læst en har man læst dem alle. Så jeg vil gerne høre, hvis der er nogen, der kan anbefale nogle gode lydbøger.

Jeg ved heller ikke lige hvad det er der er galt med min blog, alle de billeder jeg har lagt ind ved de forskellige indlæg er forsvundet. Er der nogen der har prøvet nogen lignende? Når jeg går ind under rediger indlæg, kan jeg se billederne som de så ud før. Det er bare så træls og bliver et kæmpe arbejde og lægge dem alle sammen ind igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar