fredag den 20. juni 2014

#fredagsbog d. 20. juni 2014.

Der er dyrskue i Hjørring denne weekend. Min mand skal traditionen tro af sted hele dagen i dag og vise skoleklasser rund på dyrskuepladsen og de første af mine egne børn kommer tidligst hjem ved frokosttid. Så jeg har sådan set hele fredag formiddag for mig selv, hvilket ikke sker ret ofte, så jeg tror jeg vil ignorere alt vasketøjet og ukrudtet i køkkenhaven og smide mig i lænestolen med en bog.

Bogen skal være:

Robert Galbraith - Gøgens kalden. Det er første bog i Robert Galbraith aka J.K Rowlings krimiserie med hovedpersonen Cormoran Strike. Anden bog i serien er udkommet og hedder på engelsk Silkworm. Jeg er meget spændt på at læse den, jeg har hørt meget godt om bogen.

Jeg går ud fra, at hun har valgt at skrive under pseudonym, for at undslippe Harry Potter stigmaet. Jeg tror, at der var mange der blev skuffet da "Den tomme plads/The Casual Vacancy" udkom, fordi de havde forventet noget i samme stil som Harry Potter. Så jeg tror, at det er et godt træk og en gode måde for forfatteren, at komme videre på efter sådan en kæmpe succes. Men på den anden side, kan jeg ikke lade være med at tænke på om Gøgens Kalden, ville være blevet lige så populær, hvis det nu ikke var kommet frem, at det var J. K. Rowling der havde skrevet den?

Under alle omstændigheder glæder jeg mig til at komme i gang med den og danne min egen mening.

God weekend og god læselyst!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar