mandag den 27. oktober 2014

Chris Carter - Bødlen (anmeldelse af Mette Maria).

Da jeg var til bogbloggertræf i Aalborg i slutningen af september, var der en decideret gaveregn af bøger fra mange af de danske forlag. Der var mange krimier i bunken og da jeg ikke er den store krimi-læser, fik jeg den ide, at lade en gæsteblogger anmelde nogle af krimierne.

Den første gæsteblogger er Mette Maria, som jeg har været i læseklub med i snart 3 år. Vi har læst over 20 bøger sammen og hun er læseklubbens ubestridte krimi-connaisseur.

Krimien Mette Maria anmelder er Bødlen skrevet af Chris Carter. Forfatteren kan ses på Hjørring bibliotek d. 6. november i samtale med Rikke fra Andrup´s Bookshelf. Bogen er sponsoreret af Forlaget Jentas.


Mette Maria skriver:

Barsk krimi der i bund og grund handler om at blive myrdet på den måde som offeret frygter allermest – offerenes største frygt bliver til virkelighed
På altertrappen i en kirke i Los Angeles opdages liget af en præst. Hans hoved er blevet hugget af og erstattet af et hundehoved. Senere opdager retsmedicinerne at tallet 3 er blevet malet på ofrets bryst med blod.
Kriminalassistent Hunter er i starten overbevist om, at det er et rituelt drab, men under efterforskningen dræbes flere og flere lig opdages, hvilket gør efterforskningen mere vigtig end nogensinde, idet der kan være tale om en seriemorder.
Alle ofre er døde på den måde, de frygtede allermest stegt og druknet er det jeg husker bedst L
Men der er svært for Hunter og finde ud af hvad der er forbindelsen mellem disse tilsyneladende tilfældige ofre og ikke mindst numrene der er skrevet på liget.
Hunter starter en jagt på en flygtig og sadistisk morder, som åbenbart ikke stopper, før han har opnået sine syge mål.
Jeg er som læser meget grebet af fortællingens psykologiske tilgang dog må jeg også være ærlig og indrømme at de barske beskrivelse af tortur og mord er på kanten af hvad jeg egentlig har lyst til og læse.
Det ændre dog ikke ved at det er en forfatter jeg vil have mere af og allerede har været på biblioteket efter den første bog krucifiks morderen og den 3. bog stalkeren J

Ingen kommentarer:

Send en kommentar