onsdag den 1. oktober 2014

Endgame is comming.

Jeg har just lige modtaget denne spændende ting i en sort kuvert fra forlaget Rosinante&CO. Der var besked om en hjemmeside jeg skulle besøge og logge ind på.

 
 
Siden tidernes morgen har 12 urgamle slægter været udvalgt til at spille Endgame. Et spil, der går ud på at sikre sin egen slægts overlevelse, mens Jorden går under og alle andre vil dø. Da tolv meteorer rammer kloden tæt på Spillernes hjem, ved de, at Endgame er i gang. Det bliver starten på en brutal kamp for overlevelse, men også på en storstilet skattejagt, der omfatter hele kloden. Nogle vil dræbe, andre vil forelske sig; nogle regner den ud, og enkelte afventer. Men alle spiller med. Også læseren.

Endgame er hæsblæsende læsning i sig selv. Samtidig er den fyldt med skjulte spor, koder og koordinater, som kan bruges i skattejagten. Den læser, der først løser gåden og finder nøglen kan blive den heldige vinder af $500.000 i guld! Skattejagten foregår på engelsk og er arrangeret af Third Floor Fun, LLC, i USA. For at deltage skal man have en gyldig Google konto. Udførlige spilleregler findes på spillets hjemmeside.


2 kommentarer:

  1. Du må se at få gåden løst i en fart! :0)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, for pokker, men hvor får man vekslet 500.000 $ i guld? Mon den lokale bank kan klare det?

      Slet