mandag den 10. november 2014

Bøger læst i uge 45-2014.

Jeg har afsluttet tre bøger og to billedbøger denne forgangne uge. En af dem var Jung Changs utrolig velskrevne bog om Enkekejserinde Cixi. Jeg har skrevet et separat indlæg om den.

Jeg har også læst bog nummer tre og fire i Richelle Meads "Vampire Academy"-serie. Jeg synes stadig, at bøgerne er rigtig god underholdning, men lige som jeg troede, at den var banebrydende og kunne overraske mig, så blev jeg en anelse skuffet, men det kommer der mere om, når jeg har læst alle bøgerne og laver et samlet indlæg.


Inspireret af Lesley, fra Youtube kanalen WordsofaReader, der har valgt kun, at læse børnebøger i november måned under hashtagget #ReadKidsLit, har jeg læst de følgende to børnebøger:

Kate DiCamillo - Edward Ts´ forunderlige rejse. Bogen er fundet til halvpris i en rodekasse hos Arnold Busck i Aalborg Storcenter.

Det er en sød fortælling om porcelænsdukken Edward T, der ved et tragisk uheld kommer væk fra sin ejer, pigen Annabel. Efterfølgende kommer han ud på en begivenhedsrigrejse, der lærer ham noget om at elske andre og selv at blive elsket. Bogen er utrolig flot illustreret.

4/5 stjerner.

C.S. Lewis - Løven, heksen og garderobeskabet. Jeg købte denne billedbogsudgave af  min absolut yndlings bog af alle bøgerne i Narnia-serien, for mange år siden, før jeg overhovedet tænkte på at få børn. Jeg blev tiltrukket af de ubeskrivelig smukke illustrationer. Jeg er helt betaget hver gang jeg kigger i den. Bogen er illustreret af Christian Birmingham.

Jeg har læst det fantastiske eventyr om børnene, der ved et tilfælde opdager eventyrlandet Narnia på den anden side af klædeskabet, utallige gange og det er en lige stor oplevelse hver gang.

5/5 stjerner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar