mandag den 8. december 2014

Bit Eriksen og Esther Larsen - Vidunderlig Vinter.

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget mellemgaard.

Jeg er ikke særlig kreativ og jeg har altid svært ved, at se mig selv være i stand til at lave bare noget i nærheden af det, der er afbilledet i mange hobby-bøger. Derfor kan jeg rigtig godt lide denne lille søde bog, med flotte fotos. Fordi mange af tingene ser virkelig nemme ud og kan laves uden, at det kræver, at man køber sig fattig i en hobby-forretning.

Bogen er ikke specifikt rettet mod julen, men strækker sig over hele vinterperioden, med forslag og ideer lige fra hjemmestøbte nisser til pynt til fastelavnsriset.

Indtil videre har jeg kun vovet mig ud i, at prøve et par småkageopskrifter, som efter en enkelt fiasko ( hvilket var min egen skyld, da jeg havde for lidt plads mellem klatterne, så det blev én stor kæmpe småkage), endte helt godt ud. Men jeg har allerede udset mig nogle fine stofflag på snor, som jeg måske vil kaste mig ud i at lave og som både kan bruges til guirlande på juletræet og til at pynte op med året rundt til fødselsdage. Samt at opskriften på fastelavnsboller, helt sikkert også skal afprøves, når den tid kommer.

En rigtig hyggelig bog med sjove ideer, hvor sådan nogle som mig, der ikke er så kreative og fingernemme, også kan være med.

4/5 stjerner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar