fredag den 27. februar 2015

#fredagsbog d. 27. februar 2015.

Denne weekend byder ikke på andet end en tur i rulleskøjtehallen fredag aften og min datters håndboldkamp på søndag, så jeg håber på, at der bliver rigeligt tid til at læse.


Jeg mangler kun cirka ti sider i den forfærdelige roman "Kinderzimmer" af Valentine Goby, der handler om en ung gravid modstandskvinde, der under Anden Verdenskrig havner som politiskfange i arbejdslejeren Ravensbrück. "Kinderzimmer" regner jeg med, at få læst færdig i løbet af fredagen. Der efter vil fortsætte med Salman Rushdies eventyrlige bog "Luka og Livets Ild", som er noget skønnere at læse, end historier fra koncentrationslejrene.

Rushdies bog handler om Lukas far, der også går under navnet den store eventyrfortæller Kong Bavl. Pludselig en dag vågner han ikke fra sin nattesøvn, men bliver i drømmeverdenen og nu må Luka drage ud sammen med bjørnen Hund og hunden Bjørn, der er mennesker tryllet om til dyr, for at finde Livets Ild, så alting kan blive normalt igen.

Hvis jeg får tid, vil jeg også rigtig gerne i gang med Fenella Leisners "Ugler og Ild". Bogen er en selvudgivelse og efter hvad jeg kan forstå på bagside teksten, handler den om en kvindelig journalist, der bliver rodet ind i opklaringen af nogle mystiske mord, der lader til at have forbindelse ind i de okkulte miljøer.

God weekend og god læselyst!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar