mandag den 30. marts 2015

Bøger læst i uge 13-2015.

Det har været en meget travl uge, hvor jeg har fået lyttet en bog og har fået læst to bøger, hvor af den ene var ganske kort lille bog og den anden var den rigtig søde kinesiske chick-lit bog "Mambo i Chinatown" af Jean Kwok.

 
Susanne Staun - Fuck, en lækker røv! Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Gyldendal og er en sjov lille bog, der giver alle et velanrettet spark lige midt i grammatikken.

Jeg kunne nikke genkendende til så mange af de ting forfatteren pointere og jeg laver selv rigtig mange af de fejl. Jeg har nu læst bogen i gennem to gange, for tempoet er meget højt og der er mange informationer på de forholdsvis få sider.

Der er øvelser, hvor man selv kan teste sin kunnen og der er eksempler taget fra aviser og sociale medier, hvor det tydeligt fremgår, hvor vigtig det er for forståelsen at sætte kommaerne korrekt.

Iben fra bogbloggen Borough of Books, har lavet en hel fantastisk anmeldelse af bogen. Den kan læses her.

4/5 stjerner.

Pittacus Lore - Fall of Five. Bogen er lyttet til som lydbog hos Mofibo og er nummer fire i "Lorien Legacies", eller på dansk "Arven fra Lorien"- serien.

De to første bøger i serien var lidt langsomme i det, men jeg synes bestemt at serien bliver bedre og bedre, efterhånden, som man får flere informationer og fronterne begynder at blive trukket op. Jeg synes det var lidt ærgerligt, at bogens titel afslører så meget om handlingen.

Bog nummer tre i serien, "Ni rejser sig", udkommer i dansk oversættelse d. 22. juni hos forlaget Tellerup.

3/5 stjerner.

2 kommentarer:

  1. Iiih tak for ros :D Fedt du også fik bogen, den er bare så fin!

    SvarSlet
    Svar
    1. Den er faktisk lidt sjov den bog og jeg synes du ramte lige hoved på sømmet i din anmeldelse :)

      Slet