fredag den 3. april 2015

#fredagsbog d. 3. april 2015.

Min yngste datter fylder seks år i dag, så hun skal selvfølgelig fejres og bedsteforældrene kommer til fødselsdagsmiddag i aften. Heldigvis har hun valgt saml-selv stjerneskud, så der er ikke så meget der skal kokkereres. Det er altså vildt at tænke på, at min lille pige nu skal starte i skole efter sommerferien. Hvor bliver tiden dog af ?!

(Billedet er taget fra familyfuncalgarys hjemmeside.)

Har jeg mon før nævnt, at jeg er stor fan af Mofibos lydbøger? Jeg har allerede nu siden de indførte lydbøger i deres sortiment i starten af året, lyttet til 7 bøger. Det er luksus, at kunne vælge og vrage mellem så mange forskellige bøger. Der er krimier, kærlighedsbøger, ungdoms og børnebøger, altså bøger for en hver smag.

På min bogreol hos Mofibo er der nu gemt en del bøger og jeg kan i øjeblikket glæde mig til "Kafka på stranden" af Haruki Murakami, som er månedens bog til #Year OfMurakami, "Syv satans lange dage" af Jonathan Tropper, som er LæseGruppens bog til maj måned og nogle af de mange bøger i Bernard Cornwells historiske "Saksernes fortællinger"-serie, som jeg længe har kunnet tænke mig at læse.

I øjeblikket lytter jeg til den "Skammerkrigen" der er den fjerde og sidste bog i Lene Kaaberbøls "Skammer"-serie. Det er mange år siden jeg læste serien første gang og nu da den første bog "Skammerens datter" er blevet filmatiseret, fik jeg lyst til at lytte til bøgerne som lydbog.

I løbet af weekenden har jeg planlagt, at gå i gang med "Eddus drager" af Kirsten Sonne Harild og Lise Bidstrup, der udkommer d. 6. april på forlaget Tellerup.

Bogen foregår i Brasilien og handler om drengen Eddu, der for at overleve det barske liv i slummen, ikke ser anden ud vej end at blive medlem af en af landets berygtede og dødsensfarlige gadebander. Jeg tror det bliver en barsk omgang at læse.

Forsat god påske, god weekend og god læselyst!

6 kommentarer:

  1. Også fortsat god påske til dig og tillykke med din datter! :)

    SvarSlet
  2. Tillykke med lillepigen. Det må være dejligt at kunne fejre fødselsdag i sådan et flot vejr :-)

    Mvh.
    Den lille Bogblog

    SvarSlet