onsdag den 9. september 2015

En verden uden for bøgerne.


Her på min blog bevæger jeg mig rundt i bøgernes verden. En verden af opdigtede historier og fantasiverdener, hvor alt kan lade sig gøre, men selvfølgelig er der også en verden uden for, en virkelig verden, hvor der hele tiden sker store begivenheder. Det kan være skelsættende ting på godt og ondt, nogle gange er det hændelser der langt overgår fantasien i grusomhed og som berøre os alle.

Lige som alle andre følger jeg med i nyhederne og gør mig mine tanker og har mine holdninger til det der sker i vores eget lille land og ude i verden. Jeg lytter til kedelige valgtaler og afgiver min stemme når det skal gøres. Jeg forfærdes af krig og terror og mit hjerte græder for de mennesker der er fanget i helvede.

Bachs bøger er mit fristed, hvor jeg med glæde iklæder mig mine kæmpe skyklapper og nægter at lade politiske debatter få adgang. Selv om jeg ikke nævner de daglige nyheder eller store verdensomspændende begivenheder, så anerkender jeg, om end noget modvilligt, at der er en verden uden for bøgerne, men jeg har valgt, at det ikke er noget jeg vil adressere her på bloggen, her lukker jeg mig inde i bøgernes mange forskellige verdener og lader dem tælle 100%.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar