søndag den 27. september 2015

Forfattermøde: Nadia Plesner og Carina Evytt.


Til det årlige bogbloggertræf i Aalborg, var vi så heldige at have fornøjelsen af besøg fra hele to danske forfatteren, der kom og fortalte om deres forfatterskab og bøger.


Den første var kunstneren og forfatteren Nadia Plesner, der kom og fortalte om sine oplevelser i forbindelse med at hun i 2010 blev sagsøgt af modefirmaet Louis Vuitton, fordi hun i forbindelse med en tegning på en T-shirt, havde afbilledet en taske der lignede en Louis Vuitton taske. Tegningen var tegnet for at gøre opmærksom på uhyrlighederne i Dafour-provinsen i Sudan og pressens manglende dækning af samme, set i forhold til hvor meget ligegyldigheder, som stjernernes påklædning og op og nedture fylder i medierne. Det er en helt utrolig historie, som også kan læses i forfatterens bog Simple Living. Forlaget Lindhardt og Ringhof, havde sørget for at alle deltagerne fik et eksemplar af Nadias bog med hjem og forfatteren signerede bogen.


Den anden besøgende var forfatteren Carina Evytt. Der fortalte om sin vej fra første spæde skriveforsøg med at indsende sit manuskript til forskellige forlag. Hvordan hun på et tidspunkt fik et afslag retur, med en anden forfatters manuskript i kuverten og hun fortalte om arbejdet med at finde en genre at skrive i og samarbejdet med Pernille Eybye på deres nye bogprojekt. Forlaget Tellerup havde også meget gavmildt givet en mulepose med tre bøger i og her i blandt Carina Evytts bog Dæmoner, som man selvfølgelig kunne få signeret. Jeg havde også medbragt forfatterens seneste bog Den fredløse, som jeg fik signeret samtidig.

11 kommentarer:

 1. Det var bare så fedt med de to forfatter-besøg!
  Virkelig spændende oplæg de holdt. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vildt spændende at høre begge parters historie og dejligt at man går der fra og synes man har lært noget nyt :)

   Slet
 2. Super inspirerende forfattere begge to! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt bestemt nogle interessante damer :)

   Slet
 3. Jeg får stadig en klump i halsen, når jeg tænker på Nadias historie. Hun er virkelig et sejt menneske! Enormt inspirerende! Og Carina - der gang på gang møder modgang i hendes forfatterskab. Stor respekt for at hun banker videre og så fedt, for ellers ville vi aldrig have fået muligheden for at læse Den fredløse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også det var hårdt at høre Nadias historie, den gjorde stort indtryk. Jeg har dyb respekt for begge kvinder!

   Slet
 4. Det var virkelig en fantastisk og inspirerende foredrag af Nadia Plesner! Hun var fantastisk til at formidle hendes utrolige historie!

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså, hold da op! De ting hun har været ude for og så have modet til at fortsætte, det må bare kræve så meget vilje og mod. Hun fortjener helt sikkert at få delt hendes historie.

   Slet
 5. Plesners foredrag var helt fantastisk, og det var også meget spændende at høre om Evytts vej fra horro til fantasy forfatter. Tak for en dejlig dag;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt sikkert et par interessante damer at høre på. Så hyggeligt at hilse på dig :)

   Slet
 6. Det var også meget hyggeligt, at hilse på dig :-)

  SvarSlet