torsdag den 17. marts 2016

Gratis kriminovelle.


I starten af måneden læste jeg bornholmerkrimien Granitgraven af Pernille Boelskov, som jeg var meget begejstret for. Min anmeldelse af den kan læses her.

I forbindelse med en afstemning på forfatterens stand på Krimimessen, hvor man kunne stemme på tre forskellige titler til den næste Agnethe Bohn bog, fik jeg efterfølgende tilsendt et link til forfatterens kriminovelle Liget i Nørrekås. Novellen kan hentes her.

Det er en meget kort, men alligevel velskreven og fyldestgørende historie. Forfatteren fanger igen Bornholm lige på kornet, med et glimt i øjet og chokoladeoverskæg. Plottet er innovativt, gennemført og egentlig ret så humoristisk.

Novellen er en integreret del af serien, hvor man på ganske kort tid får mere at vide om flere af seriens personer og får et hurtigt indblik i de sorte kristnes tankegang. Men samtidig er det også en selvstændig og meget underholdende historie, der sagtens kan læses for sig selv.

Jeg var i den grad underholdt i de 30 minutter bogen tager at læse og den føltes sjovt nok hverken for kort eller for lang.

Liget i Nørrekås får 5/5 stjerner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar