fredag den 18. marts 2016

Maúde Bertelsen - Modellen med de 100 ansigter.


Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget mellemgaard.

Dette er en meget flot selvbiografisk fotobog, hvor forfatteren fortæller om sin lange og meget spændende karriere som fotomodel.

Gennem de mange fotos og udklip fra diverse blade, kan man tydelig se hvor alsidig en model hun har været. Hvordan hun med enkle ting, for eksempel bare ved brug af hænderne kan udtrykke mange forskellige ting.

Desværre synes jeg den medfølgende tekst var meget mangelfuld og der var ikke rigtig nogen struktur. Især med hensyn til teksten til de forskellige billeder, kunne der godt have været indikeret lidt tydeligere, hvilket billede der blev omtalt.

Jeg er ikke ude efter Se&Hør-agtige slibrige historier, men jeg manglede lidt sjove og interessante anekdoter fra forfatterens liv, der kunne give bogen lidt mere liv og sjæl. I beskrivelsen står der, at bogen er skrevet som en motivation og hjælp til unge piger, der måske overvejer at blive modeller. Derfor kunne jeg måske godt have tænkt mig nogle markante historier, der kunne hjælpe eller fungere som advarsler rettet mod disse kommende modeller. For med sådan et begivenhedsrigt liv, må der være oceaner af historier og erfaring at øse af.

Bogen er afsluttet med ti gyldne og efter min mening meget gode og vigtige råd, som man skal overveje hvis man vil være model. De regler, virker til at være ekstremt fornuftige at følge.

Altså en bog fuld af flotte fotos af en meget smuk kvinde, men som sagt så mangler der lidt hvad tekstens struktur og indhold angår.

Modellen med de 100 ansigter får 3/5 stjerner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar