tirsdag den 1. marts 2016

Opsummering: Læsetema feb. 2016.

Månedens læsetema for februar var kærlighedsromaner og chick-lit. Jeg havde udvalgt fire bøger som jeg synes dækkede temaet.


Som kærlighedsromaner havde jeg valgt Exellent Women af Barbara Pym, som jeg havde hørt sammenlignet med Jane Austen, hvilket jeg ikke er helt enig i og Dzjamilja af Tjingijz Ajtmatov, som gemte på en lille fin kærlighedshistorie fra Centralasien.

Som chick-lit havde jeg valgt The Love Shack af Jane Costello, som var okay underholdende og min første Sophie Kinsella bog, der hed Remember Me og som ikke gav mig specielt lyst til at læse flere af hendes bøger.

Måneden var præget af at jeg i slutningen af januar og starten af februar blev ramt af manglende læselyst, som heldigvis blev bedre i løbet af måneden og så ville jeg gerne være færdig med Plusbog.dks vinterlæseleg som sluttede d. 29. februar. Hvilket også lykkedes.


Jeg fik ikke læst de to bøger jeg havde udtrukket til mit kinesiske læsetema. Den ene, Livet og døden i Shanghai af Nien Chang har jeg påbegyndt, men har altså ikke fået læst færdig og den anden Venten af Ha Jin, vælger jeg at lade gå tilbage i tedåsen til en anden gang.

Til gengæld fik jeg læst to andre kinesiske bøger, den første var Beijing Love Story af Sami Sillanpää, en skræmmende og meget tragisk kærlighedshistorie og At leve af Ya Hua, der var en meget filosofisk historie, der fortalte om 40 års turbulent kinesisk historie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar