torsdag den 28. april 2016

Giveaway #6 : 2 krimier og Sisse Fisker


Som jeg nævnte i et tidligere indlæg, var jeg så heldig at vinde ti bøger i en konkurrence hos Plusbog.dk. I den bunke var det ikke alle bøger der havde min interesse, derfor har jeg valgt at udlodde dem i denne lille giveaway.

Reglerne for at deltage er som følger:
- man skal skrive hvilken bog man ønsker at vinde, enten i kommentaren til dette indlæg her på bloggen eller på bloggens facebookside. Man kan sagtens være med i lodtrækningen af flere af bøgerne.
- man skal have en dansk postadresse

valgmulighederne er:

1. Carina Bergfeldt - Fotografiet

En mand forsvinder sporløst. Hans afsavede hoved bliver fundet i en sø, og i hans hals finder politiet et foto af en kvinde.

Anna Eiler fra politiet i Skövde bliver sat på sagen og grusomme hemmeligheder dukker op til overfladen. Den lokal journalist Julia Almliden, der selv har haft et nærtstående familiemedlems forsvinden tæt inde på livet, bliver involveret, da hun opsøger offerets hustru.

Carina Bergfeldts psykologiske krimi holder læseren i et stramt greb hele vejen. ‘Fotografiet’ er en gennemført og indsigtsfuld skildring af konsekvenserne af seksuel vold og tortur.2. Peter Swansson - De der fortjener at dø. Dette eksemplar er stemplet 'frieksemplar' på titelbladet, men er ellers helt ny og ulæst.

Under en flyrejse fra London til Boston møder Ted Severson ved et rent tilfælde den gådefulde Lily Kintner. Efter et par dry martinier beslutter de to sig for at lege en leg, hvor man skiftes til at afsløre de mest personlige detaljer om sig selv. Ted lægger ud med at fortælle om sinkone, Miranda – om hvordan hans ægteskab efterhånden har udviklet sig til en farce, og om hvordan han for blot en uge siden har taget hende på fersk gerning sammen med en anden… Det, der begynder som en godmodig leg mellem Ted og Lily, tager helt ny form, da Ted i et forsøg på at være sjov siger, at han er villig til at slå sin kone ihjel for, hvad hun har gjort.

Men Lily overrumpler ham og røber, at hun gerne vil hjælpe. Når alt kommer til alt - vi skal alle dø en dag - hvad betyder det, at nogle få halvdårlige æbler bliver plukket, før de er modne?   Hjemme i Boston fortsætter de to med at mødes, og Lily indvier Ted i sine mørke sider, der går helt tilbage til hendes barndom. Ted labber det hele i sig, forelsker sig i Lily, og sammen lægger de de sidste brikker i deres morderiske puslespil. Men kærlighed gør blind. Bedst som de skal til at gennemføre deres forehavende, overser de et par skæbnesvangre huller i planen. De bliver viklet ind i en dødsensfarlig udgave af kattens leg med musen, reglerne er sat ud af kraft, og der er drabelige tab på begge sider


3. Sisse Fisker - Livets opskrift.

Livets opskrift - en kort guide til det gode, lange liv" er en personlig bog om sundhed, der er baseret på forskning og personlige oplevelser. Sisse Fisker - der især er kendt for sin tid som studievært på DR1s Aftenshowet - går i denne bog på jagt efter opskriften på et lykkeligt, langt liv uden sygdom.

I "Livets opskrift" får du en guide til at træffe sundere valg om mad, motion, søvn, meditation, passion, gavmildhed, taknemmelighed og sociale relationer. Baseret på videnskabelige fakta fra sine rejser rundt i verden og fra danske eksperter såsom Peter Qvortrup Geisling og Sofia Manning, viser Sisse Fisker hvilke fem steder i verden folk lever længere og stadig har en høj livskvalitet.

Sisse Fisker har altid været superaktiv og arbejdet meget. Før hun pludselig fik konstateret en kronisk ryglidelse, havde hun ikke behov for at skænke sit helbred en tanke. Men nu, hvor hun ikke kan fortsætte i samme tempo, har hun opdaget at andre ting i livet er vigtigere. Giveawayen slutter mandag d. 9. maj 2016 kl. 12.00 og vinderen vil blive udtrukket kort tid derefter.

6 kommentarer:

 1. Dejligt med en giveaway:-) Jeg ville meget gerne vinde "Fotografiet" af Bergfeldt og "De fortjener at dø" af Swansson. Lyder som to spændende bøger :-)

  SvarSlet
 2. Jeg vil da gerne være om at vinde bog nummer 1 :)

  SvarSlet
 3. Uh, jeg kunne godt tænke mig at vinde bog nr. 1 😃

  SvarSlet
 4. Sisse Fisker
  Heldoglykke@outlook.com
  FO

  SvarSlet
 5. Jeg vil gerne være med i lodtrækningen af bog nr. 2!
  KH Anne W.

  SvarSlet
 6. Jeg ville elske at vinde "Fotografiet" af Carina Bergfeldt og/eller "De der fortjener at dø" af Peter Swansson. De lyder nemlig virkelig spændende begge to :)
  funny94girl@hotmail.com

  SvarSlet