onsdag den 21. september 2016

Sean Hepburn Ferrer - An Elegant Spirit.

Bogen er købt på Saxo.com.

Forfatteren til denne bog er Audrey Hepburns søn og mange af billederne er fra familiens private fotoalbum og ikke tidligere offentliggjort.

Det er en bog der er fyldt med kærlighed, stolthed og beundring for kvinden Audrey Hepburn, som forfatteren aldrig kendte som andet en sin mor og en god ven.

Man får tydeligt indtryk af, at hun var en meget privat person, der ikke brød sig om den opmærksomhed hun skabte. Hendes karriere var aldrig præget af store skandaler og hun levede et stille liv i Europa, hvor hun bosatte sig med sine børn.

Hun var hele livet præget af at være blevet forladt af sin far som 6-årig, samt det barske liv det var, at vokse op i det besatte Holland under 2. verdenskrig. Hvor hun og familien sultede og levede i konstant frygt for at blive deporteret af tyskerne.

Hendes oplevelser og minder fra krigen gjorde at hun senere i livet engagerede sig med liv og sjæl i UNICEFs børnearbejde i Afrika og hun besøgte flere gange det store kontinent, blandt andet Somalia og Etiopien. Overskuddet af salget af bogen går ubeskåret til Audrey Hepburn børnefonden.

Hvis man går ind til bogen med viden om, at det er sønnen der skriver bogen og at indholdet selvfølgelig er stærkt farvet af dette, er det en meget bevægende og meget intimt portræt af den berømte skuespillerinde.

An Elegant Spirit får 4/5 stjerner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar