mandag den 1. maj 2017

Boglisten maj 2017.

På boglisten lister jeg de nye bøger, der udkommer på dansk i den på gældende måned, som jeg godt kunne tænke mig at læse på et tidspunkt, og der er rigtig mange interessante udgivelser i maj.

Graham Swift - Helligdag ( Indlæg om bogen kan læses her)

Det er 30. marts 1924 i det engelske grevskab Berkshire vest for London. Mors Dag. Hvad skal stuepigen Jane Fairchild få fridagen til at gå med, når hun ikke har nogen mor at besøge? Den overraskende, bevægende og sanselige roman Helligdag begynder med et stævnemøde, men udvider sig og rummer flere årtier. For da dagen er gået, er der sket skelsættende begivenheder, der kommer til at præge Janes fremtid.
Mhairi McFarlane - I det øjeblik var jeg din (Indlæg om bogen her)

Hvad sker der, når den som knuste dit hjertepludselig dukker op igen.Rachel og Ben. Ben og Rachel. Det var de to mod hele verden, til alt brasede sammen. Der er gået ti år siden de så hinanden sidst, men da Rachel en regnvejrsdag løber ind i Ben igen, er det som om tiden har stået stille. Ben er gift, men det er Rachel ikke, og hun mærker at alt kommer tilbage til hende – inklusiv det knuste hjerte, som aldrig er helet. I det øjeblik, var jeg din er en historie om venskab og kærlighed – humoristisk,hjerteskærende og alt ind i mellem. Armando Lucas Correa - Den tyske pige ( Indlæg om bogen her)

1939 - Berlin: Gaderne i den tyske hovedstad er hyllet i sort, rødt og hvidt; familien Rosenthals ejendele bliver konfiskeret, og de er ikke længere velkomne i den by, hvor de altid har hørt til. Ruteskibet SS St. Louis giver håb om en sikker vej ud af Tyskland til det solrige Cuba.

2014 - New York: På Anna Rosens 12-års fødselsdag dukker en uventet pakke op. Den viser sig at være fra en ukendt slægtning på Cuba, og det særprægede indhold sender Anna og hendes mor på en opdagelsesrejse til Havana, tilbage til familiens tragiske fortid.Daisy Godwin - Victoria ( Indlæg her )

En tidlig junimorgen i 1837 vågner den attenårige prinsesse Victoria op til nyheden om, at hendes onkel, William IV, er død. Hun er nu dronning i verdens mest magtfulde nation. I de kommende uger og måneder vil det vise sig, om den overbeskyttede unge kvinde kan leve op til den rolle eller om hun vil blive et lydigt og nyttigt redskab for sin mors magtsyge rådgiver Sir John Conroy.

Alice Adams - Uovervindelig sommer ( Indlæg her)

Fire venner. Tyve år. Fire uventede skæbner.

 Uovervindelig sommer er en atmosfærefyldt roman om at komme videre i kølvandet på de skuffelser, livet kan byde på, og en stærk påmindelse om, hvor stor betydning kærlighed og venskab har i en verden, der er i stadig forandring.

Paulo Coehlo - Spionen. ( indlæg om bogen her)
Fiktion om den kontroversielle danserinde Mata Haris liv – dømt og henrettet som spion i 1917Historien er skrevet som en jeg-fortælling om en fascinerende, selviscenesættende og modig kvinde.

(Tekst og billeder er fra Saxo.com. Der tages forbehold for ændrede udgivelsesdatoer)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar