torsdag den 1. juni 2017

Boglisten juni 2017.

Her er listen med de nye danske udgivelser fra juni måned, som jeg godt kunne tænke mig at læse på et tidspunkt. Der er heldigvis ikke så mange som i maj, så mon ikke jeg kan få indhentet lidt i denne måned.

Margaret Atwood - Tjenerindens fortælling ( indlæg om bogen her)

Tjenerindens fortælling er en grusom beretning fra den nære fremtids USA, der er blevet til diktaturet Gilead.

De få fødedygtige kvinder, der er tilbage, efter at forurening har gjort befolkningen steril, er blevet placeret hos den mandlige elite, så deres slægt kan videreføres. Hvis tjenerinderne nægter, bliver de slået ihjel.

Colson Whitehead - Den underjordiske jernbane ( indlæg her)

Den underjordiske jernbane er en hårrejsende spændende roman om en ung kvindes næsten dyriske vilje til at overleve, og samtidig er det en banebrydende litterær præstation i sin beskrivelse af den mest brutale periode i amerikansk historie. 


Lori Nelson Spielman - Den søde tilgivelse ( Indlæg om bogen her)

Tilgivelsessten er den nye landeplage. Sten, som vandrer fra person til person, som de hedengangne forhadte kædebreve med håb om tilgivelse mennesker imellem.

Men Hannah Farr, en kendt talk show-vært, skænker ikke fænomenet mange tanker. Umiddelbart. Hun har selv modtaget en håndfuld sten, men dem har hun ikke tænkt sig at gøre noget med. Indtil den dag Fiona Knowles, kvinden bag tilgivelsesstenene, er gæst i Hannahs program.

Britt Karin Larsen - Før sneen kommer ( Indlæg her)

Er fjerde fritstående bog i den kritikerroste serie om folket i Finnskogen, om skovfinnerne fra området mellem Hedmark og Värmland i attenhundredetallet.
(Billeder og tekst er fra Saxo.com. Der tages forbehold for ændrede datoer)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar