mandag den 12. juni 2017

J. A. White - The Last Spell

Bogen er lyttet som engelsk lydbog på Mofibo. Det er den fjerde og sidste bog i Thickety-serien, som jeg lyttede sidste år omkring jul. Indlægget om de tre første bøger kan læses her.

Jeg vil ikke give det store referat af historien i denne bog, da det kan afsløre noget af handlingen i de første bøger. Men hele serien går ud på at der findes nogle mørke og farlige bøger, kaldet grimoires, der gør brugerne afhængige af dens magi og derfor kan skabe meget ondskab og rædsel i verden.

Lige fra starten kunne jeg lide denne serie på grund af dens dysterhed og på grund af det univers forfatteren har bygget op. Det er et twisted og mørkt univers, hvor magi både kan være ondt og godt.

Serien får mig til at mindes, dengang vores klasselærerinde læste Taran-serien højt for os i 4. klasse. Jeg var både dengang og nu fuldstændig opslugt af historien.

Det er en af de serier, som har noget for både et yngre publikum og for de lidt ældre barnlige sjæle, som kan lide et godt eventyr.

Heldigvis er alle bøgerne indlæst af den samme kvindelige oplæser, som gør et rigtig godt stykke arbejde. Både med at lave forskellige stemmer, men også med sin sikre oplæsning at understøtte de opfindesomme og spændende plottwists.

Efter min mening en utrolig vellykket afslutning på en fantastisk underholdende og klog serie.

The Last Spell får 5/5 stjerner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar