lørdag den 1. juli 2017

Boglisten juli 2017.

Nye danske udgivelser i juli måned, som jeg gerne vil læse på et tidspunkt. En del danske forlag lukker ned og går på sommerferie her i juli, så der er ikke så mange udgivelser i denne måned.


Tracey Chevalier - Æblehaven ( Indlæg om bogen kan læses her)

1838: James og Sadie Goodenough har, af nød, slået sig ned i Black Swamp i det nordvestlige Ohio. De og deres fem børn arbejder utrætteligt på at dyrke jorden, særligt æblehaven, der ifølge loven skal tælle halvtreds æbletræer, før familien retmæssigt kan gøre krav på deres ejendom.

1853: Deres yngste søn, Robert, befinder sig midt i guldfeberens Californien. Plaget af de smertefulde minder om den familie, han lagde bag sig, har han alene rejst tværs gennem landet, i evig søgen efter nye muligheder. 


Josefine Guldahl - På eventyr i Botswana (Indlæg om bogen her)

På eventyr i Botswana er Josefine Guldahls personlige beretning om en rejse til Botswana. Afrika er på alle måder forskellig fra Danmark, så Josefine får mange stærke oplevelser undervejs. 
Anna Hope - Dansen ( indlæg om bogen kan læses her)

Året er 1911. På et fjerntbeliggende sindssygehospital, hvor mænd og kvinder bliver holdt adskilt af høje mure og tilgitrede vinduer, findes der en stor og smuk balsal.Juan Díaz Canales - Fraternity 1 & 2 ( indlæg om bøgerne her)

Siden tidernes morgen har mennesket forgæves søgt efter den perfekte samfundsmodel. I midten af 1800-tallet mener den amerikanske rigmand Robert McCorman endelig at have fundet den.

Med hjælp fra en blandet gruppe idealistiske mænd og kvinder grundlægger han kolonien Newternity, som repræsenterer en revolutionerende idé i den nye verden. Men med den unge nations syndefald i borgerkrigens systematiske brodermord bliver gamle dæmoner vakt til live.


I skoven nær kolonien finder man det vilde barn Emile, som ligestillingsforkæmperen Fanny Zoetrope tager til sig. Emile bliver det tavse vidne til de dramatiske begivenheder, som en gruppe desertører forårsager, da de søger tilflugt i kolonien. Samtidig strejfer et mærkeligt og foruroligende væsen omkring ved landsbyen, hvor det bringer tvivl og konflikter med sig.

Hvad er forbindelsen mellem væsenet og Emile?

Kan New Fraternity overleve denne nye trussel?


( billeder og tekst er hentet på saxo.com, der tages forbehold for ændrede udgivelsesdatoer)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar