fredag den 20. oktober 2017

Optakt.

Dewey´s 24 Hour Readathon. Oktober 2017.


Lørdag d. 21. oktober er det igen tid til det halvårlige 24 timers Read-A-Thon, som løber af stablen på samme tid over hele verden og i Danmark starter det kl. 14 lørdag og slutter altså igen samme tid søndag d. 22. oktober.

I år har Dewey´s 24 Hour Readathon 10 års jubilæum og der har hele oktober måned været forskellige læseudfordringer til hver eneste dag og forskellige andre udfordringer på blandt andet Instagram. Jeg har ikke haft mulighed for at deltage i noget af det, men vil da prøve som sædvanligt, at deltage så meget, som det nu er muligt i selve Readathonet.

Jeg har ikke lagt mig fast på nogen bøger endnu, men vil i hvert fald satse på at få læst de bøger færdig, som jeg har gang i i øjeblikket og så har jeg lige hentet Villette af Charlotte Brontë på biblioteket og den vil jeg rigtig gerne i gang med også.


Undervejs kan jeg godt lide, at følge med hos andre der deltager, derfor vil jeg meget gerne høre, hvem der ellers har tænkt sig at deltage.

Rigtig god læselyst til alle!

10 kommentarer:

 1. Dejligt du er med :)

  Jeg deltager også

  SvarSlet
  Svar
  1. Så hyggeligt. Glæder mig til at følge dig :)

   Slet
 2. Jeg glæder mig så meget til i morgen :-) Jeg er vild med den danske udgave af “Villette” :-). Ser frem til, at kigge med hos dig i morgen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er bare så flot og hvor bliver det hyggeligt :)

   Slet
 3. Fedt du er med! Jeg glæder mig til at høre om Villette :) Fornuftigt at læse de bøger færdig, du er i gang med - jeg har ikke kunnet være lige så fornuftigt og har købt en masse nye. Så er der endnu flere til den håbløst lange tbr-listen - men jeg kunne ikke lade være :) Hav et dejligt readathon! Jeg skriver om min læsning løbende på Skriverliv.dk :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kribler godt nok altid i fingrene efter at indkøbe bøger specielt til readathon, men jeg har så mange i forvejen, så denne gang valgte jeg at holde mig i skindet. Glæder mig til at følge dig :)

   Slet
 4. Jeg deltager heldigvis også denne gang! Det er simpelthen så lang tid siden det har passet ind med andre planer. Glæder mig til at følge med i dit læsedøgn :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så hyggeligt at du har tid denne gang og vejret passer jo lige til et døgn med læsning :)

   Slet
 5. Fedt at du også deltager! Jeg er vanen tro med - og med horrortema nu hvor det er efterår og næsten Halloween :-)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, ja det er rigtig du plejer at læse uhyggelige bøger her til efterårs-Readathon, det glæder jeg mig til at følge med i, selv om det ikke lige er mig. Jeg er altså bare en pivskid, når det kommer til sådan noget :)

   Slet