tirsdag den 24. oktober 2017

Jöns Hellsing - Handyman søges

Bogen er modtaget som anmeldereksemplar fra forlaget HarperCollins Nordic.

Da den arbejdsløse og hjemløse John ser en annonce fra et gods beliggende på en vindomsust skotsk ø, hvor de søger en handyman, håber han at hans lykke er vendt. Med sin fars røde skrivemaskine drager han afsted for endelig at skrive sit mesterværk af en bestseller. men tingene er ikke helt hvad de giver sig ud for at være.

Det var absolut ikke en bog for mig. Jeg startede på bogen i den tro at det var en hyggelig kærlighedsroman med skotsk charme, men desværre viste det sig at være en erotisk, chiclit- agtig spændingsroman, som jeg slet ikke kunne finde mig til rette med.

Jeg synes sproget var kluntet og jeg kunne ikke finde flowet i historien. Ikke en af personerne sagde mig det mindste og til at starte med var jeg meget i tvivl om, om det var en meget dårlig knaldroman eller en parodi på en sådan.

Min opfattelse af bogen er selvfølgelig farvet af, at jeg gik ind til den med en helt anden forventning end hvad bogen bød på. Jeg synes rent ud sagt, at den var så skrækkelig at jeg nogle steder rent fysisk krummede tæer og jeg indrømmer blankt, at jeg skimmede rigtig meget undervejs.

Romanen er den første i en serie og det er overhovedet ikke en serie, jeg kunne drømme om at fortsætte med.

Handyman søges får 1/5 stjerner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar