fredag den 1. december 2017

Boglisten december 2017

Der er sikkert flere, men jeg har indtil videre fundet tre nye udgivelser i december, som jeg godt kunne tænke mig at læse.

OBS! Listen indeholder kun de bøger jeg personligt gerne vil læse og er derfor ikke en komplet liste over alle de bøger, der udkommer den pågældende måned.


Britt Karin Larsen - Som træet falder

6. og næstsidste bind i serien om folket i Finnskogen


W. G. Sebald - De udvandrede

Migranternes historie er den moderne verdens historie, synes Sebald at sige. Menneskeliv, der har været stabile og ensartede i århundreder, rives op med rode og plantes om. I De udvandrede fortæller han den historie ved at fortælle de individuelle historier, f.eks. om jøden, der nåede at forlade Tyskland i tide, men altid bar sin fortid med sig.Eka Kurniawan - Skønhed er et sår

Efter at have været død i enogtyve år står den smukke prostituerede Dewi Ayu endag op fra graven for at hævne en forbandelse som hviler over hendes familie. Vi befinder os i Indonesien, et land som har været udsat forkolonialisme, er blevet besat af Japan underanden verdenskrig og har oplevet revolution, massedrab på kommunister og årtier med diktatur.
(Tekst og billeder er hentet på Saxo.com. Der tages forbehold for ændrede udgivelsesdatoer)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar