mandag den 1. januar 2018

Boglisten januar 2018.

Godt nytår til alle! Jeg har indtil videre kun fire bøger på listen over nye udgivelser i januar, som jeg godt kunne tænke mig at læse. Men det gør slet ikke noget, for jeg har rigeligt af læsemuligheder fra sidste års boglister.

OBS! Boglisten her på Bachs bøger indeholder kun de bøger, som har fanget min interesse og som jeg personligt godt kunne tænke mig at læse. Det er altså ikke et komplet billede af alle de udgivelser der er den pågældende måned.

Dennis Gade Kofod - Vildfaren
Lea og Laust skal besøge deres mormor, som bor i skoven. men i de bornholmske skove skal man vare sig for hekse og trolde og huske at hilse på de store sten, for ellers kan man nemt fare vild...

Jesper Bugge Kold - Krigsturisten (Indlæg om bogen kan læses her)

Niels er gift med Annemette og med sit job som gymnasielærer. Begge dele er på nippet til at kede ham ihjel. En sen nattetime sidder han med sin gamle ven, krigsfotografen Michael, på en bar. Da Michael tilbyder ham at komme med på en fotoopgave til Beirut, takker Niels derfor hurtigt ja. Beirut bliver blot én ud af mange krigsramte destinationer, som Niels siden besøger med sin gamle ven


Jodi Picoult - Det store i det små
Ruth Jefferson er en dygtig barselssygeplejerske med over tyve års erfaring, der sætter en ære i at give de nyfødte og deres mødre den bedste pleje. Hvordan kan hun pludselig befinde sig i den vanvittige situation at stå anklaget for mordet på et spædbarn?Kennedy McQuarrie arbejder som forsvarsadvokat for samfundets svageste. Mange af Kennedys klienter er sorte, men for hende spiller hudfarve ingen rolle. Alle har krav på en retfærdig retssag.
Kelli Estes - Fortidens skygger ( Indlæg om bogen her)

Inara Erickson er single og bor og arbejder i Seattle, hvor hun netop har sikret sig en stor stilling. Hendes tilværelse forandrer sig imidlertid brat, da hendes elskede tante Dahlia dør og efterlader hende sin ejendom, Rothesay, på en lille ø, hvor Inara tilbragte alle sin barndoms somre.
Da Inara gennemgår huset, falder hun over et usædvanligt smukt silkebroderet ærme fra en kimono. Hun sætter sig for at undersøge historien bag det fortryllende broderi og afdækker dermed en grusom historie
Richard Flanagan - Lyden af en hånd der klapper ( Indlæg Her)

I 1954 befinder den jugoslaviske flygtning Bojan Buloh sig i en baraklejr i Tasmanien sammen med sin kone Maria og deres lille datter Sonja. Bojan har bragt sin familie om på den anden side af Jorden i håb om at skabe en bedre tilværelse for dem alle tre.


(Tekst og billeder er hentet på Saxo.com. Der tages forbehold for ændrede udgivelsesdatoer)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar