torsdag den 1. februar 2018

Boglisten februar 2018.

Boglisten er min personlige liste over de nye udgivelser, der kommer i februar, som jeg godt kunne tænke mig at læse.

Signe Langtved Pallisgaard - Alle de liv

"Kan du ikke skrive ned, hvad der ville være sket? Bare et par brudstykker. Så er det næsten, som om det kommer til at ske?" spørger Solveig sin veninde Emilie, der er forfatter. De har været veninder hele livet, og sammen er de to kvinder taget på road trip i Californien. Rejsen er en slags afslutning, for Solveig lider af den dødelige sygdom ALS.


Mohsin West - Exit West

En eventyrlig og uforglemmelig fortælling om kærlighed, loyalitet og mod. Den frigjorte Nadia og den blide, indadvendte Saeed mødes i et land, der i stigende grad præges af konflikt. Mens de forelsker sig, eskalerer volden dag for dag, og pludselig står Saeed og Nadia over for en livsomvæltende beslutning – og en lang rejse – da gådefulde døre begynder at dukke op rundt omkring i verden.


Jelena Botjorisjvili - Min fars hoved

Fortælleren i Min fars hoved skriver om sine forældres umulige ægteskab og tilværelse under kommunismen, hvor de forsøger at få et fælles liv ud af deres forskellige baggrunde i cirkus og partiapparat. Bogen er et lille mesterværk, hvor det lykkes forfatteren at skrive politisk satire og alligevel være rørende solidarisk med sine personer.


Puk Damsgård - De renes land

Kærlighedshistorier fra verdens farligste stat.

Sidsel Sander Mittet - Stenløvens brøl (Indlæg om bogen kan læses her)

Stenløvens brøl er tredje bog i trilogien Krøniken om Morika. 


( Der tages forbehold for ændrede udgivelsesdatoer/ Tekst og billeder er hentet på Saxo.com)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar