fredag den 16. februar 2018

Bogvlog: Nye bøger februar 2018.


I starten af måneden smadrede jeg min telefon og selv om jeg, ved at sætte et beskyttelsesglas henover skærmen ( som jeg i bagklogskabens lys, nok burde have sat på noget før), kunne bruge telefonen uden at få glasskår i fingrene, så kunne jeg ikke filme med den.

Men nu har jeg endelig fået taget mig sammen til at købe en ny ( det er vanvittigt, hvad en ny iPhone koster, selv om den er ved at udgå), så nu er jeg tilbage med en video, om de bøger jeg har fået, lånt og købt på bogudsalg hos Bog & Idé i Brønderslev. 


Bøgerne:

Paul Fischer - Film, frygt og propaganda
Ismail Kadaré  - En middag for meget
Hertha Müller - Hjertedyr
Hertha Müller - Ræven var allerede dengang jæger
Boris Cyrulnik - Den farlige dreng
Ole Sønnichsen - Drømmen om Amerika, Jagten på lykken
Wendy Holden - De overlevede
Göran Rosenberg - Et kort ophold på vej fra Auschwitz


(Titler skrevet med blå skrift er læste bøger med link til indlæg)

7 kommentarer:

 1. En spændende stak du har fået fat i. Jeg kan iøvrigt berolige dig med, at hele Den Første Lov-trilogien er udkommet på dansk. Sidste bind udkom sidste år, og den kan varmt anbefales.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder godt, tak for oplysningen. Der er ikke noget værre end at starte på en serie/trilogi på dansk også strander den efter den første ;)

   Slet
  2. Åh, det kender jeg godt! Af samme grund læser jeg også primært serier på engelsk. Er spændt på, hvad du synes om denne serie - god fornøjelse :-)


   Mvh.
   Den lille Bogblog

   Slet
  3. Tak for det :) Jeg er også meget spændt på hvad det er for noget :)

   Slet
 2. En fortælling om at glemme købte jeg også i sin tid - på engelsk - fordi den var så pæn! Men det er faktisk også en ret god bog, så vidt jeg husker. Abercrombie røg også i min udsalgspose - har hørt meget godt om den serie, så glæder mig!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre, jeg vil se frem til at læse En fortælling om at glemme :) Måske vi skal lave en fælleslæsning af Stålets vilje, når nu David Cooperfield gik så godt, host host ;)

   Slet
 3. Haha, ja! Den ligger stadig og skuler ondt til mig på natbordet ��

  SvarSlet