søndag den 22. juli 2018

Miranda Kenneally - Defending Taylor og Coming up for air


Bøgerne er købt på Saxo.com eller Book Depository.

Det er de to sidste bøger i forfatterens Hundred Oaks-serie, der består af de følgende 8 bøger: Catching Jordan, Stealing Parker, Things I Can´t forget, Racing Savannah, Breath Annie, Breath, Jesse´s Girl, og altså Defending Taylor og Coming up for air.

Hele serien er en af den slags ungdomsserier, der foregår i samme miljø og som lader personer fra tidligere bøger dukke op igen i de næste bøger, for lige som at binde historierne sammen og skabe en rød tråd. Man behøver ikke læse dem i rækkefølge, men det vil selvfølgelig være en fordel.

Normalt er jeg ikke så vild med/for gammel til disse teenage-kærligheds-drama-bøger, men det der tiltalte mig ved denne serie, er at de alle handler om sportspiger og at der bagved al den sædvanlige han-elsker-mig-han-elsker-mig-ikke dramatik, også er en mere seriøs historie, der selvfølgelig variere fra bog til bog, men som meget handler om, at finde sig selv og turde stå ved, den man er.

Jeg synes helt klart, at de to første bøger er de bedste, derefter fangede historierne mig ikke så meget og jeg kunne fra bog til bog, ikke huske hvem de forskellige personer var, der dukkede op igen. Jeg har alligevel fortsat med at læse videre i serien, fordi det er perfekte bøger til at koble af med, da de er meget hurtige at læse. En ting mere, der har gjort, at de var gode at læse, er at skrifttypen var dejlig stor. Læsefeltet i mine briller fungerer nemlig ikke rigtig, når jeg som nu, hovedsageligt læser om aftenen, liggende i sengen. Et par nye læsebriller står højt på ønskelisten.

Min datter på 14 år er lige begyndt, at læse engelske bøger og det er helt sikkert en serie, jeg vil anbefale til hende.

Defending Taylor  og Coming up for Air får 3/6 stjerner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar