Om mig


 I øjeblikket tager jeg ikke imod anmeldereksemplarer

Bloggen her fungerer som min læsedagbog, hvor jeg skriver om mine læseoplevelser, både de gode og de mindre gode.

Jeg er mor, husmor og medhjælpende hustru, med fire børn, der bor på en gård på landet. Jeg har altid været storforbruger af litteratur. 

Selvfølgelig valgte jeg i sin tid en uddannelse i boghandel og har arbejdet i den nu lukkede Rossels Boghandel i Hjørring og i Bog & Idé i Brønderslev.

Jeg læser bøger inden for mange forskellige genre og jeg elsker at læse om andre lande. Efter jeg som nogen og tyveårig rejste med rygsæk rundt i Asien, blandt andet Kina, har jeg været fascineret af landet, dets historie og kulturen og jeg har efterhånden fået samlet en del bøger skrevet af eller om Kina og kinesere.

Inden for de senere år har jeg fundet stor glæde i at lytte til lydbøger, da jeg så har hænderne fri til at lave mad, støvsuge, pakke redekasser eller andet forefaldende arbejde jeg laver dagligt.

Jeg startede bloggen i 2013, fordi jeg havde brug for et sted nedfælde, de tanker jeg gør mig, om de bøger jeg læser og jeg er rigtig glad og taknemlig for, at der er andre, der har lyst til at læse med og kommentere på det jeg skriver.

Velkommen til bloggen og god læselyst!

Birgitte Bach
bnbach@mail.dk


Det rent praktiske:

Pr. 1. januar 2018 har jeg skiftet fra en 5-stjerne skala til en 6-stjerneskala, når jeg bedømmer bøgerne i mine indlæg.

Stjernerne betyder følgende:

1/6 stjerner - Jeg har læst bogen, men kun med nød og næppe
2/6 stjerner - Jeg brød mig ikke om bogen, 
3/6 stjerner - En helt okay bog, 
4/6 stjerner - Rigtig god bog
5/6 stjerner - Fantastisk bog
6/6 stjerner - Fænomenal og unik bog, der er noget udover det sædvanlige

Jeg har som sådan ikke nogen anmelderpolitik, men er ikke interesseret i:

Krimier og spændingsbøger
Digte
Selvhjælpsbøger
Erotiskebøger
spirituellebøger

Jeg beskæftiger mig ikke med Beta-læsning eller redigering af manuskripter.

OBS!

Mofibo har sponsoreret et gratis abonnement til bloggen
Jeg har et affiliatlink til Book Depository, hvilket betyder at jeg opsparer et lille beløb på en konto hos dem, til at købe bøger for, hvis der er nogen der køber bøger via linket:  http://www.bookdepository.com/?a_aid=bachsboeger

4 kommentarer:

 1. Det er en misundelsesværdig STOR reol! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er så skøn jeg har haft den i mange år, men som du kan se er den fyldt op til bristepunktet. Så jeg er ved at spare sammen til en mere.

   Slet
 2. Det er skønt med en fyldt reol (bortset fra, der så ikke er plads til nye indkøb), og luksus at have plads til endnu en :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg burde nok egentlig rydde lidt ud i min samling, så der kan blive lidt plads igen, men jeg fortryder det som regel altid igen, når jeg giver bøger væk.

   Slet