fredag den 27. december 2013

#Fredagsbog d. 27. dec. 2013.

Jeg har ikke fået læst ret meget siden sidste fredag. Familien har hygget og holdt juleferie, så to af bøgerne er de samme som sidste fredag. Jeg er dog blevet færdig med at læse Karin Slaughters Kisscut, den var rigtig god og jeg fortsætter helt bestemt med de næste i serien.

Bøgerne til denne Friday Reads er:

Tarquin Hall - The Case of the missing Servant. Jeg har ikke rørt bogen siden vi var i sommerhus i starten af december. Jeg har lovet mig selv at den skal læses i den kommende uge, for der er så mange andre bøger jeg gerne vil læse.

 
Carsten Jensen - Vi, de druknede. Jeg har læst et lille stykke i bogen hver aften inden jeg har lagt mig til at sove. Så jeg er nok kommet en 100 sider ind i den. Det jeg har læst om lærer Isager har fået mig til at tænke på Hans Scherfigs, Det forsømte forår og lektor Blomme. Den har jeg ikke læst siden folkeskolen og kunne egentlig godt tænke mig at genlæse den.

Chris Bradford - Bodyguard, Hostage. En af bøgerne fra december måneds bogkøb. Det er den første udkomne af en serie om den 14-årige Connor Reeves, der bliver rekrutteret af et sikkerhedsfirma, der har specialiseret sig i at beskytte berømtheders børn. Connors første opgave er at beskytte præsidentens datter fra at blive kidnappet af en terrorcelle. Den lille del jeg har fået læst er meget underholdende og dramatisk, det tegner til at være en god bog.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar