fredag den 10. januar 2014

#Fredagsbog d. 10. januar 2014.

Denne weekends bøger er:

 
Carsten Jensen - Vi, de druknede. Ja, jeg er stadig i gang med denne mursten af en bog, men jeg regner/ håber på, at blive færdig med den i denne uge. Det er en rigtig god bog, der også spås, at blive en ny klassiker. Den er udgivet i tretten lande og har solgt over 400.000 eksemplarer, hvilket er meget efter dansk målestok.

G. Willow Wilson - Alif the Unseen. Bogen overraskede mig meget. Da jeg læste beskrivelserne af bogen, forestillede jeg mig en arabisk bogudgave af filmen Wargames med Matthew Bodericks, så jeg blev temmelig overrasket og lidt skuffet, da Vikram the Vampire dukkede op i fortællingen. Jeg er lidt under halvvejs i bogen og den er okay, bare ikke lige hvad jeg forventede.

Erling Jepsen - Den sønderjyske farm. En bog valgt i fællesskab i Læseklubben. Jeg læste bogen i oktober sidste år og skal lige have genopfrisket den inden på næste søndag, hvor Læseklubben mødes igen. Da jeg læste indledningssætningen var jeg solgt. "Jeg havde en farm i Sønderjylland, ved foden af Gramby Bakke." Der ligger så meget selvironi fra forfatterens side i den sætningen, det er dansk humor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar