onsdag den 23. april 2014

Bogkøb i april. Anden del.

Udover de mange supermarkeds bøger, jeg viste i et andet indlæg, har jeg købt yderligere tre bøger denne måned. Alle tre bøger er købt i Bog & Idé i Brønderslev.

Mark Frost - Alliancen. Er bog nummer to i en trilogi. Den første bog hedder Paladin Profetien. Forfatteren Mark Frost er en af bagmændene, om ikke bagmanden bag tv-serien Twin Peaks. Jeg læste den første bog sidste år, lige efter den var udkommet, men jeg kan ikke huske særlig meget om handlingen. Derfor tror jeg, jeg gemmer den til den sidste er udkommet og læser dem alle tre ud i et.

Huset i Himlen - Amanda Lindhout og Sara Corbett. Jeg har valgt, at næste måneds tema skal være selvbiografier, erindringer og biografier. Jeg har hørt meget om Huset i himlen og har længe ønsket at læse den. I bogen fortæller Amanda Lindhout om, hvordan hun under en rejse i Somalia bliver bortført og om de 15 måneder hun bliver holdt fanget. Det lyder sindssygt spændende, jeg elsker at læse om stærke personligheder.

Marina Chapman - Junglepigen. Da jeg var i Bog & Idé i Brønderslev, for at købe Huset i himlen, faldt jeg over denne bog, som er en selvklar kandidat til næste måneds tema. Den handler om en pige som bliver bortført fra sin landsby, som 4-årig og ført dybt ind i den colombianske regnskov. Der bliver hun efterladt helt alene. Ved at iagttage aberne i skoven lære hun at klare sig selv, indtil hun som 10 årig bliver fanget og solgt som slave til et bordel. Hun undslipper senere bordellet og lever derefter det farlige liv som gadebarn. Om det ikke også lyder spændende, jo det tror jeg nok lige det gør!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar