fredag den 11. april 2014

#fredagsbog d. 11. april 2014.

Så er det påskeferie og nu står den bare på hygge de næste ti dage. Børnene og jeg starter med en wellness tur i Fish Lounge i Stenum og fredag aften skal hele familien, for sidste gang i denne sæson, i rulleskøjtehallen i Serritslev.

Rent læsemæssigt laver jeg en lille detour fra aprils selvvalgte børnebogstema denne weekend. Bøgerne er:

Cecil Jenkins - Dora versus Picasso. Bogen er en historisk roman om forholdet mellem den unge smukke, intelligente maler og fotograf, Dora Maar og den verdenskendte maler Picasso. Bogen er en af de gratis læseeksemplarer, jeg har fået adgang, til at læse via Netgalley. Jeg læser den som e-bog, hvilket jeg er ved at forene mig helt godt med. Især synes jeg, det er så smart, at man kan slå ord op på Google, helt uden at skulle ud af programmet, bare ved at trykke på det på gældende ord. Fagre nye verden!

Mary Ann Caws - Dora Maar, med og uden Picasso. Efter at have begyndt på, at læse romanen om Dora Maar og Picassos forhold, fik jeg lyst til at vide noget mere faglig korrekt, for at kunne sammenligne med det opdigtede. Jeg kom i tanker om, at jeg for en del år siden købte, denne portrætbog om Dora Maar. Jeg tror den blev udgivet i forbindelse med hendes død i 1997. Så den er jeg også gået i gang med at læse  og med stor fornøjelse.

God weekend og god læselyst!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar