onsdag den 28. maj 2014

#fredagsbog d. 30. maj 2014 ( Kristi himmelfarts ferie).

Forhåbentlig får vi rigtig dejligt sommervejr i Kristi himmelfarts ferien, så vi kan komme ud og nyde, at børnene har fri fra skole. Vi skal i hvert fald helt sikkert en tur i Fårup Sommerland. Vi har sæsonkort og har allerede været af sted to weekender indtil nu og børnene elsker at være der. Men lidt læsning skal der også være plads til.

Jeg har næsten fået læst alle de bøger, der var på min planlagte læseliste for maj måned. Jeg mangler kun at læse to bøger på listen, det er Hiram Binghams rejse og opdagelsesbog Inkaland og Shirin Ebadis Iranske erindringer, En kvindes kamp. Jeg er halvvejs i Ebadis bog, men er gået helt fast. Af en eller anden grund kan jeg bare ikke samle mig om handlingen. Så jeg lader den ligge lidt også starter jeg nok forfra på den på et tidspunkt. Inkaland er jeg ikke sikker på at jeg når i denne omgang.

Jeg mødes med damerne i min læsegruppe d. 1. juni, hvor vi skal diskutere Tonni Arnolds Balladen om Marie og som supplement til den, vil jeg gerne have kigget lidt i følgende bøger Lise Svanholm - Malerne på Skagen, Peter Michael Hornung - Peder Severin Krøyer og ikke mindst Tonni Arnold - Kunsten i Marie Krøyers liv. Alle tre bøger er store flotte kunstbøger.

Ja, også driller billederne stadig på min blog. Hver gang jeg logger på er der forsvundet nye billeder. Jeg vil forsøge, at sætte nye billeder ind, men bliver de ved med at forsvinde, tror jeg, at jeg opgiver denne blog og åbner en ny blog et andet sted. Det er meget demotiverende, at skulle bruge den tid jeg ellers ville bruge på at lave indlæg, på at sætte billeder ind på de gamle indlæg. Jeg har jo ikke oceaner af tid til rådighed.

God ferie/weekend og god læselyst!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar