fredag den 6. juni 2014

#fredagsbog d. 6. juni 2014.

I ugen der er gået, har jeg læst de første tre bøger i Cassandra Clares urban fantasy hexalogi "The Mortal Instruments". Den sidste bog i serien "City of Heavenly Fire", er lige udkommet i maj måned og skulle være på vej til mig fra The Book Depository. Derfor jeg har valgt, at holde en lille pause med at læse resten af serien, indtil jeg har alle bøgerne. Bøgerne er hurtige at læse og meget underholdende.

Bogen jeg vil læse denne fredag og i pinsedagene er Joël Dickers "Sandheden om Harry Quebert-sagen". Jeg startede på bogen i onsdags og er kommet lidt mere end halvvejs.

Den handler om forfatteren Marcus Goldman. Som bare 28 årig skriver han en bog, der bliver en bestseller og gør ham rig og berømt med et slag. Nu kæmper han for at skrive den næste bog, men det er ikke nemt at følge op på sådan en succes og han bliver ramt af "forfattersygen", skriveblokering. Han søger hjælp hos sin gamle lærer og mentor Harry Quebert. Pludselig står Harry tiltalt for drab på en ung pige der forsvandt sporløst for 33 år siden. I jagten på det næste mesterværk bliver Marcus Goldman, nu hvirvlet ind i efterforskningen af sagen.

Den virker meget lovende og jeg har allerede et par teorier om hvem det er der kunne være morderen.

2 kommentarer:

  1. Den lyder altså rigtig interessant den bog. Tror den kommer på min læseliste :)

    SvarSlet
  2. Jeg vil sige at med alt den hype der har været omkring den, er jeg lidt skuffet. Den er god, men jeg havde nok forventet noget mere. Jeg mangler dog endnu at læse godt 150 sider, så den kan stadig, nå at slå benene væk under mig ;)

    SvarSlet