mandag den 29. september 2014

Hvad Bookiebagen gemte.


Jeg er helt overvældet af den generøsitet alle sponsorerne viste til  #bogbloggertræffet i Aalborg. Inden vi tog hjem efter en dejlig dag, fik vi forærende dette skønne net, fra Arnold Busck i Hjørring og i mit net gemte sig hele 13 bøger, en T-shirt og et ubegrænset abonnement fra Mofibo, en keyhanger fra forlaget Tellerup og rabat på e-bøger hos Liveboox.

Bøgerne i posen var:

Çiler Ilhan - Eksil. Fra Turbine. Forfatteren har modtaget flere bogpriser for sine bøger. Dette er en monologisk novellesamling. Novellerne er fortalt af en broget forsamling af fiktive og virkelige mennesker og sammen danner novellerne en sammenhængende roman.

Jan Brokken - I digterens hus. Fra Turbine. I bogen fortæller forfatteren om sit venskab, med den russiske pianist Youri Egorov. Der som 22-årig flygtede fra Sovjetunionen til Amsterdam.

Chris Carter - Bødlen. Fra Jentas. Spændingsbog/krimi fra den international kendte Chris Carter.
Dette er nummer to bog i forfatterens serie om kriminalkommissær Hunter. Der indleder en jagt på en skånselsløs morder, der virker til at være tankelæser og dræber sine ofre på den måde de frygter mest.

Paul Cleave - Det syvende mord. Fra Jentas. Bogen handler om en seriemorder, der jagter sin egen copy-cat.

Ken Brerup - Korgon - Det magiske sværd. Bogen er første bog i den meget anmelderroste Landet Armgard-trilogi. Det er en fantasy bog, der lyder til at have hentet inspiration fra sagnene om King Arthur og ridderne om det runde bord.

Søren og Morten Ellemose - Madam Salvatins hemmelighed. Bogen består af en række eventyrlige fortællinger, " der skal minde os om at eventyret findes alle steder. Hvis vi tør se efter."

Kristina Ohlsson - Tusindfryd. Fra Modtryk. Dette er bog nummer to i krimi-serien om Frederika Bergman. Bog nummer fem i serien udkommer d. 21. oktober og forfatteren er at finde på BogForum d. 8. og 9. november.

Mette Bluhme - Perler på en snor. Fra Forlaget Mellemgaard. Dette er forfatterens egen historie. Hun var som spæd udsat for seksuelle krænkelser, hvilket hun har fortrængt. Ganske langsomt dukker det op til overfladen.

Ugler og Ild - Fenella Leisner. Bogen er en selvudgivelse fra Skriveforlaget. Bogen handler om den unge journalist Imogen Winter. Hun har en svaghed for det okkulte. Derfor inddrager hendes bror Eric, hende i en række uopklarede sager, der synes at have okkulte undertoner.

Giza og Marionetterne - Maria Simonsen. Fra Virabooks. Bogen hører til fantasy genren og handler om pigen Giza, der lever i landet Saga. Her er magi forbeholdt mennesker af hankøn, men en dag sker det det helt uforklarlige og utænkelige, at Giza modtager det magiske tegn. Nu bliver hun kastet ud i at skulle begå sig i en verden domineret fuldstændig af drenge og mænd. Men ikke nok med det, hun bliver også trukket med ind i opklaringen af nogle mystiske dødsfald bland adelen.

Gath Nix - Sabriel. Fra Rosenkilde & Bahnhof. Sabrials far er åndemaneren Abhorsen er forsvundet og nu bliver hun tilkaldt for at finde ham. Så hun må drage ind i det Gamle Rige, hvor intet er som det ser ud.

Åsa Hellberg - Sonjas sidste vilje. Fra Rosenkilde & Bahnhof. Efter Sonjas død opdager hendes tre veninder, at hun har efterladt sig et noget utraditionelt testamente. Et testamente, som skal ruske op i deres alt for fastgroede liv.

Ole Clifford - Katharerne. Fra Rosenkilde & Bahnhof. Astrofysikeren Viktor Thomsen, der er sendt på rekreation på Rivieraen af sin psykolog. Stifter ved et tilfælde bekendtskab med historien om at den katolske kirke i 1244 brutalt nedslagtede en million Katharer. Da han begynder at udforske historien mere, opdager han overraskende ting, der viser sig at have forbindelse til Vatikanet.

Så mange spændende titler! De lyder så gode alle sammen. Jeg ved i hvert fald, hvad jeg skal få tiden til at gå med i de lange efterårs og vinteraftner.

8 kommentarer:

 1. Det er simpelthen så flot af alle forlagene at give så mange bøger i gave til os! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt vildt :) Jeg er helt overvældet!

   Slet
 2. Så spændende at se hvad andre har fået... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, for selv om min tbr liste lige blev helt uoverskuelig, så kunne det jo være, at der var en af de bøger I andre har fået der også kunne friste ;)

   Slet
 3. Hvor er jeg glad for, at du kunne lide de bøger, du fik. Men der er virkelig også en masse spændende i blandt. Du skal især glæde dig virkelig meget til Chris Carter! Og nøj hvor glæder jeg mig helt vildt til at høre din mening om ham :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Med så mange bøger, har jeg lidt svært ved at vælge, hvor jeg skal begynde ;)

   Slet
 4. Dejligt, at du kunne lide hvad bookiebag'en gemte :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Spændende og interessante bøger alle sammen :)

   Slet