fredag den 20. februar 2015

#fredagsbog d. 20. februar 2015.

Efter en vinterferie hvor vi lagde stærkt ud med både tøndeslagning i rulleskøjtehallen sidste fredag, Hoppedag samme sted, mandag og en tur i svømmehallen tirsdag. Gik det hele fløjten midt på ugen, hvor halvdelen af husstandens medlemmer måtte ned til tælling med influenza. Min ældste datter var heldigvis ikke ramt, da hun har været på håndboldskole i Gigantium her de sidste tre hverdage i ugen, hvilket igen i år har været en kæmpe oplevelse for hende.


Så grundet sygdom, har jeg slet ikke nået så meget læsning, som jeg havde håbet på. Jeg har været så ufattelig træt og har ikke kunnet læse på grund af ondt i hovedet. Jeg har forsøgt mig lidt med lydbøger, men det har heller ikke været den store succes.

Noget positivt er der dog sket. Min nye reol er kommet og skal hentes i løbet af fredagen og når jeg ellers ikke skal organisere bøger i den, har jeg tænkt mig at læse lidt i disse to bøger:

Laura Ingalls Wilder - Pioneer Girl, the Annotated Autobiography. Jeg har ikke så meget tilbage at læse. Det har været en yderst interessant bog. Jeg har med største fornøjelse læst de mange noter med kommentarer til Wilders manuskript. Men jeg kunne dog også godt tænke mig, at læse historien igennem igen uden at læse noterne, men bare nyde forfatterens dejlige fortælling uden afbrydelser.

Nayomi Munaweera - De tusind spejles ø. Jeg er godt halvejs i bogen. Det er en roman, der foregår på Sri Lanka og som følger flere familier og hvordan deres forskellige skæbner krydser og vikler sig ind i hinanden. Forfatteren har en meget udfordrende fortællerstil og der er mange fremmed navne at holde styr på. Jeg føler romanen kræver mere koncentration end jeg har kunnet mønstre, nu mens jeg har været syg. Derfor tror jeg, at jeg vælger at starte bogen forfra for at kunne, få det hele ud af historien.

God weekend og god læselyst!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar