søndag den 15. februar 2015

Lækkerier i postkassen #17.

Fra forlaget Lindhardt & Ringhof har jeg modtaget den barske roman "Kinderzimmer" af Valentine Goby.

Forlaget skriver:

I 1944 er koncentrationslejren Ravensbrück forbeholdt kvinder. Mila er 22 år, da hun ankommer til lejrens porte - bare ét blandt fire hundrede bange ansigter. Gemt væk i barakkerne er hver og en af disse kvinder nødt til at kæmpe en daglig kamp for at overleve én dag af gangen. Og så er Mila ovenikøbet gravid. Vil det sende hende direkte til henrettelse, hvis nogen opdager det? Hun hører tale om et ‘kinderzimmer’, men ser ingen babyer ...

Kinderzimmer er en stærk skildring af kvindernes liv i koncentrationslejren Ravensbrück under anden verdenskrig og af de rædsler og uhyrligheder, de måtte gennemgå for at overleve.


Det er ikke en bog jeg glæder mig til at læse, men en af den slags vigtige bøger, som jeg bare skal læse. Den lyder både barsk og tankevækkende. Tusind tak til forlaget for bogen.

2 kommentarer:

  1. Uha! Den lyder frygtelig😳 er helt enig i, at der er nogle bøger man ikke glæder sig til at læse, men som er VIGTIGE at læse!

    SvarSlet
    Svar
    1. Nemlig, selv om jeg er glad for min virkelighedsflugt ind i fantasy og eventyrbøger, så er de mere seriøse bøger også et must.

      Slet