fredag den 20. marts 2015

#fredagsbog d. 20. marts 2015.

Vi går en travl weekend i møde. I eftermiddag, ser jeg frem til, at skulle til et arrangement på Hjørring Bibliotek sammen med Læsegruppen, hvor forfatteren Paul Cleave skal interviewes af Rikke fra Andrup´s Bookself. Weekenden står også i håndboldens tegn, da min datter og hendes hold skal spille afslutningskamp lørdag. De ligger på en delt første plads og det er derfor målscoren der kommet til at afgøre første pladsen.

Sidste onsdag aften var jeg et smut til et lille foredrag på Løkken bibliotek. Det var et foredrag, der handlede om krimier med religiøse undertoner. Det passede jo perfekt ind i mit krimitema denne måned.

Det var et rigtig fint foredrag holdt af Per Drustrup Larsen, der er bibliotekar på Hjørring bibliotekerne og jeg fik mange gode anbefalinger med hjem. Blandt andet nævnte han "Genstart", af Claus M. Lohman, som er min bog denne weekend.

Det er forfatterens debut og den er udgivet på et forlaget Proportion, som især har specialiseret sig i at udgive bøger i science reality-genren.

"Genstart" handler om en unge Amish-dreng, der på sin rumspringa bliver mistænkt for mordet på en ung pige, der findes myrdet på det kollegie hvor han bor. Så bogen foregår både i storbyen og hjemme i Amish-samfundet og genteknologi og forskning spiller en stor rolle.

Jeg er kommet ca. 70 sider ind og jeg synes indtil videre, den er skrevet rigtig godt og virker meget lovende. Der er udgivet en fortsættelse, der hedder "Genspejlet", som jeg helt sikkert også gerne vil læse på et tidspunkt.

God weekend og god læselyst!

2 kommentarer:

  1. Den har stået på min TBR siden den udkom - måske burde jeg snart få den læst? Den lyder i hvert fald ret spændende :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg kunne ret godt lide Sissel-Jo Gazans to krimier der er lidt i samme science reality-stil, så jeg tror helt bestemt også, jeg vil være begejstret for denne :)

      Slet