fredag den 13. marts 2015

Jon Rex Laugen - Skovens hemmelighed.

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Tellerup.

Hovedpersonen i bogen er drengen Sebastian, modsat alle hans klassekammerater skal han ikke til et eksotisk rejsemål i sommerferien. Nej, hans skal bare til det mørke Jylland og bo hos sin faster. Det hele bliver dog lidt mere spændende, da han lære pigen Nadia, der bor i den lille landsby tæt på fasterens hus, at kende. Sammen går de på opdagelse i den nærliggende skov, der gemmer på en stor hemmelighed.

Det er en rigtig god og underholdende bog, jeg havde stor fornøjelse af at læse den. Historien er længe om, at komme til sagen, men det synes jeg bestemt ikke gjorde noget, da spændingen bliver bygget lige så stille op, for så at kulminere til sidst.

Der var mange referencer til kendte mærker, sociale medier og spille apps, som mange unge vil kunne nikke genkendende til, men som nok også gør, at bogen ret hurtigt kommer til at virke forældet, når der kommer nye spil og trends. Jeg kunne rigtig godt lide skrivestilen, der var rigtig underholdende og som fik mig til at trække på smilebåndet og flere gange grinede jeg højt.

Bogen kan læses af drenge og piger fra mellemtrinnet og op efter. Den havde et let og flydende sprog og var nem at læse. Den havde efter min mening, det helt perfekte mix af uhygge, venskab, eventyrlyst og humor. Det er en rigtig fin og anbefalelsesværdig bog.

4/5 stjerner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar