torsdag den 2. april 2015

#YearofMurakami

Fornylig blev der tilføjet en bog mere til min læseliste hver måned resten af året. Jeg faldt nemlig over en relativt ny BookTuber, nemlig Sabrina der har kanalen unmangedmischief . Hun studerer japansk og har et projekt i gang, hvor hun hver måned i 2015 vil læse en bog af Murakami. Der er flere japanske forfattere, der hedder Murakami, men hun vil i første omgang fokusere på Haruki Murakami.

Det er ingen hemmelighed at jeg er vild med Haruki Murakamis bøger og jeg har derfor besluttet, at jeg vil læse med. Desværre er jeg kommet med, tre måneder for sent og er gået glip af de første tre bøger, som var "Efter Skælvet", "Sputnik, min elskede" og "Hardboiled Wonderland og Verdens Ende", som meget ærgerligt, alle tre, er bøger jeg ikke har læst endnu. Det kunne have været sjovt at være med til at læse dem.

De tre næste bøger på hendes liste er "Kafka på stranden", "1Q84"-trilogien og "Den farveløse Tsukuru Tazakis pilgrimsår". De to første har jeg allerede læst og jeg vil helt bestemt se frem til at genlæse dem. Den sidste er et helt nyt bekendtskab for mig, som jeg glæder mig til at læse i juni.

Bøgerne til de sidste seks måneder af året, bliver først bestemt og offentliggjort senere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar