fredag den 10. juli 2015

#fredagsbog d. 10. juli 2015.

 
Hvor var det lige sommeren blev af? Vi har i dag været i Hals og i Hammer Bakker på familietur, for at nyde den danske natur og spise vores medbragte sandwich, men det var godt nok en meget kold og blæsende fornøjelse, selv om solen har skinnet hele dagen.

Derfor er det dejligt nu at være hjemme og inde i varmen og jeg har tænkt mig at hygge med en af de to bøger jeg læser i, i øjeblikket, endnu har jeg ikke bestemt mig for hvilken det bliver.

 Den ene bog er Forbandelsesbryder, som er anden bog i Gail Carrigers Parasol Potectorate-serien. Soulless, som er den første bog i serien læste jeg i går og jeg må nok sige, at den overraskede mig meget, den var bestemt ikke som jeg havde forventet.

Den anden bog, er den meget specielle bog S af J.J. Abrams og Doug Dorst. Det en meget indviklet bog, som har to separate historier i én bog. Den kræver altså ikke så lidt koncentration, da der også er indlagt fede speciel effects, som postkort, avisartikler og et kort tegnet på en serviet. Bogen skal forestille en gammel biblioteksbog med titlen Ship of Theseus, hvor to for hinanden ukendte personer udveksler oplysninger via kommentarer i margin og de indlagte effekter. Jeg synes det er en meget cool bog.

God weekend og god læselyst!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar