søndag den 20. september 2015

Bookshelf Tour #1/4 2015.Efter utallige opfordringer har jeg forsøgt at lave en Bookshelf Tour. Dette bliver den første af tre videoer. Beklager den lidt rystende kvalitet, jeg håber I kan se den uden at blive søsyg. Jeg kunne ikke finde ud af at lægge to korte sange ind over videoen, så jeg måtte nøjes med det udvalg YouTube havde af lange sange.


8 kommentarer:

 1. Sikke en samling, meget imponerende. Og jeg troede at jeg havde mange bøger, det er ingenting sammenlignet med dig :)
  En fin lille video.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg har også snart samlet på bøger i over 25 år, så det kan jo ses :)

   Slet
 2. Ej hvor har du mange bøger :) står de efter noget særligt system? Lidt spøjst, har selv lige lavet video med mine bogreoler i dag også :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig til at se din video, elsker at snage rundt i andres bogsamlinger :) Der er ikke noget system som sådan, denne første reol er mest min TBR-reol og resten af bøgerne står efter emne eller geografi. Altså bøger om 2. verdenskrig står sammen, bøger fra Australien står sammen osv. Hylderne er heller ikke lige høje, så nogle må stå andre steder på grund af det.

   Slet
 3. Nøj, hvor har du mange fine bøger! Jeg drømmer selv om at komme til at eje så mange bøger, at jeg kan fylde en hel væg med reoler eller ligefrem have mig eget bibliotek. Meeeen det bliver først, når jeg engang flytter i en større bolig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er heldigvis meget privilegeret hvad angår plads, så det er ikke noget problem endnu ;)

   Slet
 4. Jeg er simpelthen SÅ vild med dine bogreoler (og indholdet!!) - der er en misundelsesværdig samling :) Der er så mange interessante titler, og bøger jeg har lyst til at diskutere med dig - hvor mange af bøgerne har du læst?

  SvarSlet
  Svar
  1. På et tidspunkt var jeg ganske godt med og læste bøgerne som jeg fik dem ind af døren, men jeg må indrømme at det halter mere og mere. De sidste to år har bøgerne væltet ind i et tempo, hvor jeg slet ikke kan være med. Men jeg prøver :)

   Slet