fredag den 30. oktober 2015

Læseliste november 2015.


Oprindelig skulle læsetemaet i november have været Afrika, men jeg har valgt at ændre det til frilæsning i stedet. Grunden til det er, at jeg regner med at vende hjem fra årets største bogfest, Bogforum i Bella Center, med en ordentlig stak nye bøger og blandt dem, er der nogen som jeg gerne vil læse lige med det samme. Blandt andet Geminiderne af Nanna Foss og Skyggesider af Christina Bonde, glæder jeg mig til at få fat i.

Ugen inden vil jeg se, om jeg ikke kan få læst de sidste tre bøger i Sookie Stackhouse-serien og jeg skal også have læst de tre første bøger i Johanne Hildebrandts Valhal saga, så jeg kan finde ud af om jeg skal købe den nye fjerde bog i serien, der hedder Sigrid, til bogmessen.

En anden bog jeg gerne vil læse i løbet af næste uge, er The Marvels af Brian Selznick, som der er et par stykker der har forespurgt på. Det er en utrolig flot bog med guld tryk på forsiden og på kanten af siderne. Den er jeg meget spændt på at læse.

Endelig er der månedens bog til Læseklubben som er 21 måder at dø af Sarah Engell, som jeg vil se om jeg ikke også kan få fingre i til Bogforum.

Hvis jeg i månedens løb skulle komme i bekneb med at finde noget at læse i, har jeg jo stadig en lille bunke boggaver tilbage fra årets bogbloggertræf, som jeg gerne vil læse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar